Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo s ním???

Príspevok v téme: Čo s ním???
tanitka

Mám manžala ktorý strašne vulgárne rozpráva. Keď sme spolu len chodili mám pocit, že sa pretvaroval, lebo vulgarizmy nepoužíval alebo sem tam niečo vyletelo a keď som sa na neho pozrela, že čo?? Tak hneď pardón. Keď som spoznala jeho rodinu lepšie zistila som že jeho matka tiež škaredo rozpráva. Mrzí ma to lebo máme malé dieťa a on sa neovláda a tak hovorí aj pred ním. Ja nie som zvyknutá na takýto slovník je mi z toho na nič. Začal byť strašne hašterivý, musi mať len on pravdu vo všetkom a keď to tak nie je má slovník za ktorý by sa nehambil posledný ožran. Nejde ani po dobrom ani po zlom ani po nijakom. Snažila som sa mu vysvetliť, že taký slovík nie je vhodný v rodine, tak mi nadal že som fajnovka.A nadáva si veselo ďalej.

jamilla12

aj ja rozpravam vulgarne viac ako partner..dokonca si to on ako muz vsimol.A pri tom som neni vulgarna.Moj partner ktory menej rozprava vulgarizmy je o moc tvrdsi v realnom zivote..takze zo to nic neznamena..su to len slova

1eny1

takého chlapa nezmeníš, možno si týmito slovami dokazuje svoju mužskosť. On si to musí sám uvedomiť, lebo keď mu to budeš pripomínať, tak natruc to bude robiť a ešte viac pred tebou. Môže to taktiež mať nasvedomý vplyv okolia v ktorom sa pohybuje (kamaráti, spolupracovníci...) . No vieš kto škaredo hovorí, ten je v partii.

del12

Chápem, ale este nehádz flintu do žita.
Mnohí muži po case si zacnú byt istí svojou partnerkou.Niektorí nadavaju, iní trebars grgajú. Skus mu naznačit, že su aj iní, ktorí to nerobia, ale tak nejak nepriamo.