mam nejaky problem s chlapmi a sama neviem cim to je, mam 24 rokou a este som s nikym nespala, nie ze by nebola prilezitost, prave naopak (a nikto by to ani na mna nepovedal, dokonca ani najlepsi kamarati). vzdy sa tomu nejako vyhnem, a stranim, lebo vzdy zacnem mat zoseba nejaky komplex. mozno je to tym ze vzdy mam vsetko pod kontrolou, no a toto je vec, ktoru nemam pod kontrolou, tak kludne staci ked mam dostat bozk, tak vzdy nejako odpalkujem chalanov.a to trva nonstop, aj ked je naozaj nejaky v pohode chlap, ze by som s nim nieco poriesila, aj tak nie.teraz tak isto spoznala som super chalana vzdy sa nejako nahodne, no aj nenahodne stretneme aj si vazne ze super vychadzame, uz viacej krat sa o nieco pokusal, ale ja proste nic.on zo mna stale nechape, si mysli ze sa hram na netykavku a pritom mam vela chlapou za sebou.ale ani vo sne by ho nenapadlo kde je pravda, no a povedat mu to proste nedokazem. ja neviem cim to je a ako to prekonat.mate niekto podobne skusenosti?? alebo mi skuste nejako poradit.diky moc
problem s chlapmi :-(((
PS:Navyse ho velmi velmi lubim a poviem ti neni nad to ked to poprve mas s niekym ku komu citis hlboky cit;-)
ahojky aj ja som bola v rovnakej situacii ako ty,takisto mi to nechceli verit kamaratky vraj vobec na to \"nevypadam\":-)ja som tiez mala prilezitosti no u mna to bolo skoro vzdy o strachu-teda zo zaciatku a potom nejak zasa som si povedala ze mozem byt hrda ze som nepodlahla hned prvemu a povedala som si ze sa nepoddam hocikomu ale ked uz som tak dlho pockala tak nech to je s niekym nezabudnutelnym.Stalo sa mi to ked som to najmenej cakala.Nikdy som nemala normalny vztah!Raz som spoznala jedneho cloviecika a bol to pre mna kamarat.Zo zaciatku sa mi hadam ani nepacil,no bol mi sympaticky.Postupne som ho spoznavala a je to dlhsi pribeh no pointa je ze si ma ziskal a teraz je to 8 mesiacov co sme spolu.Povedala som mu ze som panna nechcel tomu verit:-)Nelutujem ze som si takto pockala lebo ten clovek stoji za to!!!navyse je odo mna starsi cize moje poprve som mala s muzom o akom som mozno snivala a vobec som sa nebala a on bol ku mne a doteraz je strasne super,vela sa rozpravame a je mi s nim neskutocne:-)uvidis ze aj na teba pride rad;-)mimochodom ja mam 24,prisla som o panenstvo v 24-roch rokoch a nelutujem to a uz vonkoncom som to nebrala ako problem:-)