Chronicke chlamydie trachomatis

Príspevok v téme: Chronicke chlamydie trachomatis
mysurienka

Ja by som vrazdila lekarov...moj byvaly gynekolog Svantner z Brezna mi skoro 3 roky tvrdieval,ze som zdrava...robil stery,ale len klasicke,ja ako medicinsky laik som nevedela, ze z beznych sterov mi na mikro-bio zistia akurat tak nejaku mykozu...raz som dokonca sama nacrtla temu ci to nemozu byt chlamydie,ale on ma odbil,ze ako som na to prisla a tie mat nebudem -pekne s usmevom:( svrbenie a opuchy vaginy sa stale vracali,mala som pocit rany na sliznici, dokonca mi obcas spraskala do krvi pokozka na vonkajsej casti genitalii, praskla mi velka cysta, vtedy sme skoro volali zachranku, lebo to vyzeralo na vykrvacanie,intermenstruacne krvacanie, ale nie, slecna bola podla slov gynekologa zdrava... Vsetkym odporucam doktorku Bellovu z Bellamedu (ku ktorej som sa dostala sama, nie cez gynekologa) v breznianskej nemocnici. PO 3 rokoch mi jedinym vysetrenim krvi zistila chronicke chlamydie, niektore holcinky tu pisu, ze maju hodnoty 85 alebo 110 na mg. Co mam vraviet ja?:) 200 000 na ml.:) chcelo by to zazalovat gynekologa... jej pristup- vazne klobuk dolu, velmi profesionalny a chapavy. Ja som si sice musela vysetrenia zaplatit, neco cez 2000 sk, lebo nemala zmluvu s mojou poistovnou, ale dala by som aj 10 000, len aby som mala konecne po rokoch diagnozu...predbezne beriem antibioticky kokteil z Azitroxu 500 a Doxyhexalu, v chronickom stadiu sa berie bezne 2-3 tyzdne, ja beriem 6. Mala vo svojom zivote len 2 sexualnych partnerov,druhy to vdaka bohu nema(vzdavam hold imunite), ten prvy mal len jednu sexualnu partnerku predomnou. Takze babeny, nedajte sa preboha nikdy odbit, ziadajte, trvajte a ziadajte.Kompletne testy..ja uz som mohla byt davno vyliecena, teraz budem dufat ci... Je to vase zdravie, vase telo!! Ak mate neustale vracajuce sa kvasinky-testy na pohlavne choroby!A ak nemate- aj tak by som si ich dala..som mlada a sexualny zivot v kybli...a zdravie tiez. Coskoro budu este vysledky sterov na pohlavne choroby, tak uvidime, co sa este ukaze,ale je fakt, ze atb beriem uz 3 tyzdne a dnes zase prislo zhorsenie:( zacinam byt skepticka:( nema niekto podobne skusenosti s takym zamorenim tymi mrchami?

medicka-siestacka

Vyplachy su zakazane prave pre to ze chlamydie poskoduju sliznicu mocovo pohlavnej oblasti, a nachadzaju sa v bunkacha to aktivne aj pasivne . Preto sa tazsie liecia a aj preto ich imunitny system nedokaze sam rychlo znicit. Pri vylachoch, sex. styku a masturbacii sa bunky poskodia, praskaju a "aktivne" formy infikuju dalsie bunky a tiez antibiotika sa vyleju mimo buniek a to nam pokazi liecbu. Takze treba respektovat 21 dni sexualnej abstinencie, pre vlastne dobro

medicka-siestacka

Chlamydie... infekcia 3. tisicrocia. Ja osobne tiez prekonavam chlamydiovu infekciu a ako Mysurienka, podobne postupovala moja lekarka, len bezna prevencia, nic navyse. Keby som ju nebola dotlacila k specifickemu steru na chlamydie a serologii, stale by som chodila sem tam so zapalom. Nastastie som medicka, a pretlacila som si svoje. K tym lekarom su aj seriozny lekari, ktorych je bohuzial menej, takze nezatracujme ich vsetkych. Moja rada, URCITE TREBA BYT NEOBLOMNY A TRVAT NA PODROBNYCH TESTOCH. O zdravie sa treba starat, a dvojnasobne zvlast ked clovek ochorie.

Ivka 1

Mysurienka každý si je zodpovedný za svoje zdravie sám a nikto na svete Ti
nevnúti,čo Ty sama nebudeš chcieť. Na
lekárov sa tiež nedá spoliehať,sú ovplyvnení farmaceutickým priemyslom a je pre nich veľmi pohodlné predpisovať to,čo je z väčšej časti hradené poisťovňami a ešte za to dostanú odmenu. Tak prečo by sa namáhali a študovali aj iné spôsoby pomoci chorým? Našťastie poznám lekárov,ktorí to dokážu posúdiť aj z inej stránky. Bohužiaľ ich je veľmi málo.

RNG

a bol by som zvedavy, ake vysvetlenie maju proti pouzitiu antimikrobialnych vyplachov. Tie predsa vybiju vsetky mikroby, ktorych sa dotknu. Dokonca aj ciastocne preniknu do tela cez sliznice a vytlcu infekcie aj tesne pod sliznicami.

RNG

kedze lekari sa na lekarskej fakulte neucia nic o prirodnych prostriedkoch, tj nemaju v tom odbore ziadne vedomosti, ich nazory proti prirodnym prostriedkom su ciste propaganda, ktorou im umyli mozog farmaceuti.
Naopak, poznam plno antimikrobialnych prirodnych prostriedkov, ktore su ucinne aj tam, kde atb zlyhali.
Inac nemam to vycicane z prsta, ale od znamych kapacit lekarov, co sa zaoberaju liecenim prave pouzivanim prirodnych prostriedkov.

mysurienka

Dakujem,ale ja viem dobre, co su chlamydie,to som sa nepytala...inak lekari tvrdia, ze prirodne prostriedky chlamydie nevylieca, tie mrsky sa len schovaju, utlmia... ale nevyliecia. A vyplachy mi boli vyslovene zakazane! A ked sme pri borelioze..aj tu som mala..v obdobi,ked som uz mala aj vtedy este nezistene chlamydie...vraj pravdepodobne vdaka nim:( a lekarka ma neuistila, ze sa vyliecim. inak k atb som zacala brat uz aj probiotika,aspon nejaka podpora organizmu..vitamin c a zinok a sem-tam lapacho..keby som nebola taka leniva ho robit:)a bezne konzumujem extra panensky olivovy olej..ou a vyplachy striebrom som si robila nez sa zistili..a nepomohlo ani za mak. peace:P

Ivka 1

Na chlamýdie je účinná kombinácia aloe a antibiotik na prirodnej báze. Chce to však takisto svoj čas ale pomôže.

RNG

Chlamidie sa mozu liecit aj mesiace, podobne ako borelioza.
Maju troje rozlicnych faz, vedia sa vynikajuce skryvat a maskovat.
Ja som vzdy odporucal napriek lekarskym uistovaniam, ze sa daju vyliecit za par tyzdnov klasickymi antibiotikami brat dlhodobo ucinne antimikrobialne prostriedky z prirody. Dlhodobe branie syntetickych antibiotik totiz vedie casto k poskodeniu tela ale mnohe prirodne sa mozu brat neobmedzene dlho.
Odporucam GSE,extrakt z olivovych listov, oreganovy olej, Graviolu, probiotika,Samento/Vilcacoru, samotne ale aj v kombinaciach pre zvysenie ucinku . Pripadne aj NAC na odmaskovanie tych vnutrobunecnych parazitov
a betaglukany na zvysenie poctu a aktivity bielych krviniek.
A vyplachy roztokom GSE a koloidnou striebornou vodou tiez pomozu ich minimalizovat .