Zdravím všetkých.Chcela by som vyskušať sex do trojky ale neviem ako to mam povedať manželovi. Je lepší sex s babou?
Chcem vyskôšať aj s babou aj s dvomi chlapmi. Za slobodna som nevyskušala nič keďže som sa vydavala veľmi skoro a teraz chcem skusiť niečo nove. Prosím poraďte.Možte mi tu nechať aj odkaz. Ďakujem.
sex do trojky
Ne fakt? Ja kecam kraviny
svetlana a presne si prikladom takych debilov co zakladaju taketo temy!!! deti nemate co robit??
Lebo je to somarina ako vsetky temy tohto typu! Kazdy neregistrovany debil si moze 100x zmenit meno a zakladat taketo temy na kila. a kreteni ako vy budu stale dookola na to reagovat. Na taketo notoricke temy by nemal nikto reagovat a obl by klud
zamysli sa nad sebou...
svetlana naco si zalozila temu, ked viac sem napachnes??? preco to tak robite aj ostatni??
No sex do trojky musi byt super,ale ja by som to jednoznacne nerobila s tym ku ktoremu mam citovy vztah a jednoznacne 2 zeny a 1 muz
a kedze som sama tak je jedno s ktorymi
no ja som to este neskusala no kebyze aj ano tak len s dvoma chlapmi
svetlana, uvedom si ako by si sa citila, kebyze vidis svojho draheho ako si to uziva s inou a akoby sa citil on, ked by ta videl s inym, podla mna nic prijemne, do trojky by si mala ist s niekym na ktorom ti tak moc nezalezi, ale to je len moj nazor...
Alebo aj sex s iným párom. Čo vy na to?