Ahojte,stalo sa už niektorej z Vás,že ste otehotneli,keď sa do Vás partner urobil počas menštruácie? Alebo je to nemožné?
Otehotnenie počas menštruácie
janekMY33: úplne s tým súhlasím a je na to aj jednoduché vysvetlenie... doktor im to radí preto, lebo niektoré ženy majú plodné dni práve počas menštruácie, je ich málo, ale každá sme iná, nie všetky ovulujeme na deň presne
pariky co sa im nedary otehotniet tak doktor im vravy aby sexovaly pocas menstruacie.Takze ano da sa otehotniet a to dost uspesne
ja by som neriskovala ani počas menštruácie, proste keď nechcete mať bábo, prečo to potom dopustíte? a potom zbytočne pchať do seba tie svinstvá... a aj keď je tam tá možnosť otehotnenia skoro nulová, predsa JE...
a posledný príspevok,,, fuuu no ten ma úplne dostal :D
a ja sa chchem spytat ze ked som prehltla semeno, tak mozem byt tehotna???????
Možem sa opýtať ak som mala pohlavný styk v prvom menštruačnom dni a ak mi menštruácia meškala 2 mesiace.Aká je pravdepodobnosť otehotnieť?
Ja teraz trpnem, mali sme sex bez ochrany a naplno na 2 den menstruacie, velmi nerada by som otehotnela, dieta uz mam, plodne dni mavam na cca 12-14 den cyklu dufam, ze pravdepodobnost je miziva :(
jasne ze ano