Otehotnenie počas menštruácie

Okno

Ahojte. Je mozne aby som otehotnela ked mi meskaju uz rok v kuse vzdy 7-10 dni a s priatelom sme sexovali vecer v posledny den menstruacie a meskali mi 9 dni. A urobil sa komplet do mna? Ci je to velmi malaaa pravdepodobnost??

kaciatko_7

janekMY33: úplne s tým súhlasím a je na to aj jednoduché vysvetlenie... doktor im to radí preto, lebo niektoré ženy majú plodné dni práve počas menštruácie, je ich málo, ale každá sme iná, nie všetky ovulujeme na deň presne

janekMY33

pariky co sa im nedary otehotniet tak doktor im vravy aby sexovaly pocas menstruacie.Takze ano da sa otehotniet a to dost uspesne

Fannyna

Ahojte, chcela by som sa poradiť. Mám menštruáciu 8 dní v mesiaci s priateľom sme mali poh.styk kde sme fungovali na plno. menštruácia mi skončila o 3 dni skôr je možné že by som mohla byť tehotná? Ďakujem

kaciatko_7

ja by som neriskovala ani počas menštruácie, proste keď nechcete mať bábo, prečo to potom dopustíte? a potom zbytočne pchať do seba tie svinstvá... a aj keď je tam tá možnosť otehotnenia skoro nulová, predsa JE...

a posledný príspevok,,, fuuu no ten ma úplne dostal :D

Sofia434

Možem sa opýtať ak som mala pohlavný styk v prvom menštruačnom dni a ak mi menštruácia meškala 2 mesiace.Aká je pravdepodobnosť otehotnieť?

Ouha

Ja teraz trpnem, mali sme sex bez ochrany a naplno na 2 den menstruacie, velmi nerada by som otehotnela, dieta uz mam, plodne dni mavam na cca 12-14 den cyklu dufam, ze pravdepodobnost je miziva :(