mám 19 rokov a v posledom čase mi pri umývaní vlasov hrozne vela vypadne. mám z toho až des a bojím sa že čoskoro budem bez vlasov. Dá sa tomu niako zabrániť kým nie je neskoro???
vapadávanie vlasov - kým nie je neskoro
častou príčinou padania vlasov u mladých dievčat a žien je slabosť obličiek,po preliečení akupunktúrou obyčajne po 1-3 sedeniach vlasy prestanú padať.Ak máte kde,skúste ju!
Kolka, to co robis na tychto strankach je neeticke a vyvolava to celkove pochybnosti aj k tvojim dalsim pristupom.
Aj mne vypadavali, ale teraz uz vobec(teda asi 10 za den). Mala som take tabletky, zabudla som jak sa volaju, ale su zelene a bezove v jednom baleni a uzivaju sa tri mesiace,kazde rano 1 zelana a 1 bezova. V lekarni budu vediet. Stali okolo 1200 Sk, trojmesacne balenie.
mne tiez velmi vypadavaju uz asi 4 roky a aj ked sa pokusam, nic sa s tym neda robit.nevie niekto pomoct?
neviem si predstavit, ako velmi ti padaju..ale mne teraz na jesen tiez dost vypadavaju vlasy..vies, cim to je?lebo je jesen a na jesen vypadava najviac vlasov v roku!