Vedel by mi niekto poradit? Uz asi dva tyzdne ma boli sanka v mieste kde sa ohyba.Boli ma to stale viac a najhorsie je to rano kedze sanka nie je rozhybana. Najprv to bolelo len na pravej strane teraz uz aj na lavej. Este tento rok som na tej pravej strane mala hnisavu osmicku ktoru mi zubarka vytrhla a este tyzden som si liecila to hnisave miesto co ma neprestalo boliet.
Teraz som bola na rtg panoramaticky a vsetko ok an na to ze na lavej strane mi rastu dve osmicky a vraj volako krivo. Zeby to tie tlacili na sanku? Alebo su aj ine ochorenia ktore by to mohli byt?Existuje nejaky zapal sankoveho klbu?Alebo mam nieco s uchom?
Poradte
bolava sanka
iva17-vyhľadaj akupunktúru
M8m velký preoblém. Už od detstva mám problém so sánkou..najprv to bolo malé praskanie v klbe čo sa časom tiahlo len k horšiemu, no teraz nastali aj bolesti a ráno ked vstanem tak niekedy nedokážem poriadne otvoriť ani ústa akoby som mala svalovku a velmi to bolí..Prosím poradte mi ak viete pretože mám z toho velký strach. BOla som s tým aj u stomatologa a ten mi povvedal že budem musieť podstúpiť menší zákrok..Je to pravda?
Mna boli niekedy klb na sanke rano ked sa zobudim.. Podla mna to je len nejaka stuhnutost alebo nieco take, lebo pocas dna sa to strati. Ale ty pises, ze ta to boli v kuse. Tak moznoze tam mas nejaky zapal v klbe alebo ked ti rastu osmicky, tak mozno to je nervovo podmienene. Niekedy to je totiz tak, ze povodca bolesti nemusi byt priamo v centre bolesti. teda povodcami su tvoje zuby, ale bolest vyzaruje do sankoveho klbu. lekari ti nepovedali, co mas robit? skus obklady.
ja mam buchajucu sanku uz asi 5 rokov, kaslala som na to. avsak uz asi tyzden neotvorim poriadne usta a atazko sa mi je, az v uchu to boli. zubar povedal ze mi vytrhne zub mudrosti, ktory je nakrivo, ale az sa mi podari usta otvorit. ak to nepooze da mi na noc zuby do dlahy a ked ani to nie, tak uz len operacia :(
ja to mávam často..ešte mi pri tom v tom kĺbe aj praská,niekedy nemôžem od bolesti ani jesť..s tým treba ís´t ku svojemu lekárovi,ktorý ťa pošle na zubné