Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bez dievčata,kamatov

Príspevok v téme: Bez dievčata,kamatov
melon

Ahoj,Som s BB mam 19rokov.Mam toho strašne vela čo mam chuť napisať ale to by asi nikto nečital.Skratim-Nemam priatelov som nesmeli,stále doma,rád by som žil ako ostatny ale nejde to.Som odlišny Piatkove zabavy srandy a podobne to ja som este nezažil.Domaci stereotyp je strasny A nechcem ho.Asi niektory vravite lebo nič preto nerobím No ano No potrebujem na zaciatok aspon niekoho kto ma zobere za ruku a aby som nešiel Von sám. teraz už maturujem.Nedokažem ja sam nadobuduť rozhovor s dievčatom Je vobec možne najsť niekoho kedy by bola Ona tá hlavna a tlačila na mna lebo ja proste prvé Ahoj nepoviem.

Je tu niekto taky kto nemá odvahu zoznamiť sa ale túži po tom?Myslim že taky ludia by si možno rozumeli

confusion

keby som stale studovala v BB, tak by som si s tebou vysla von a pokecala, mam podobne problemy ako ty, aj ked nejakych kamosov mam... lenze som odtial odisla

gevenducha

Skus nejaku zoznamku alebo chat - na zaciatok popisete, potom sa mozno casom aj s niekym kto ti bude sympaticky stretnes a mozno natrafis aj na nejaku fajn babu a bude z toho aj nieco viac. Netreba zufat ale vybrat sa medzi ludi lebo doma naozaj nikoho nestretnes. A chce to aj viac sebavedomia.

nazor

ale veď v škole musíš mať predsa nejakého kamaráta, ktorý ti sadne povahou. nie si trošku vyberavý. ťažšie sa v tomto veku nadväzuju kontakty keď si doma. Čo tak skúsiť nejaký pokec na nete a aspon začneš byť komunikatívny.Možno tam ti niekto sadne a neskôr sa môžte aj osobne stretnúť.