ahojte... chcela by som sa spytat jednu vec, ci je nas viac takych, co mavame tzv. veselý orgazmus? niekedy /dost casto :-)/ sa mi stava, ze moj orgazmus plynule prejde do hlasneho nekontrolovatelneho a priserne stastneho smiechu,nastastie partnerovi sa to paci a nazval to tzv.veselym orgazmom. je tu este niekto, kto takto preziva naozaj silny orgazmus?
veselý orgazmus :D
Aj moj byvaly sa vzdy po orgazme ked to predychval sa az az smial. Zo zaciatku kedze bol prvy som bola v soku, ale casom som si zvykla, lebo som vedela ze bol rad z toho co sa mu " podarilo" a bola som aj ja. Teraz sa mi nedavno stalo to iste. Proste len maly vesely smiech z radosti :-)
Ahoj citam o tvojom orgazme aj ja mam take niečo podobne lenže mi sa s manželom musime smiat lebo ja ked dosiahnem orgazmus tak dostavam krče do chodidiel a strašne to štekli a moj manžel to miluje aspon nemame taky nudny sex ako niektore ine pary. PA
moj byvaly priatel mal takyto orgazmus :) sa zacal smiat z nicoho nic ani to mozno nechcel ale prislo to samo :)