Nemôžem si roztiahnut predkožku a robí sa mi pod tým niečo biele, minule mi z toho vyšlo niečo také, ako tvaroho to vyzeralo..co to je? :O :(
"Nieco biele" :O
CO ste jebly vsak napisal ze sa mu neda dat dole predkoska..a ked si ju neda dole tak si nemoze vycistit zalud od brinze a inych fajn smrekroviniek ale nechcel by som byt tou babou co ty bude robit fajku sa aj naje cestou:DDDOprav si ho!!!
smegma humus smrad sirecky to sa robi len prasatam kere nepouzivaju casto kupelnu a na vecku si ho neutru je to bordel ktori nevie kam tak sa skovava
to je brindza
vola sa to smegma nie? a ja som si ju tak adstranil že ked som sa kupal tak som si prstami poriadne suchal žalud aj predkozku môzu sa vytvorit take biele šulaciky ako ked gumujete s gumou to je odumretá koza a to ona niekedy sposobuje ten zápach to treba dat dole aj ked je to dost drazdive a mozete pri tom ejakulovat potom uz staci len oplachnut vodou a vydrzi vam to aspon dva tyzdne potom zase treba osuchat a nic sa ti tam nebude vytvarat ked vam to pomohlo tak piste na e-mail valuco@azet.sk
vola sa to smegma nie? a ja som si ju tak adstranil že ked som sa kupal tak som si prstami poriadne suchal žalud aj predkozku môzu sa vytvorit take biele šulaciky ako ked gumujete s gumou to je odumretá koza a to ona niekedy sposobuje ten zápach to treba dat dole aj ked je to dost drazdive a mozete pri tom ejakulovat potom uz staci len oplachnut vodou a vydrzi vam to aspon dva tyzdne potom zase treba osuchat a nic sa ti tam nebude vytvarat ked vam to pomohlo tak piste na e-mail valuco@azet.sk
a to ty mas kolko rokov??????
Asi kvasinky (ak to naozaj vyzeralo ako tvaroh). Umyť, preliečiť masťou (napr. Candibene, aspoň 14 dní). Ak si sexuálne aktívny, tak zákaz sexu, lebo u žien sa to potom ťažko lieči. Ak to nepomôže, navštív lekára, aby urobil stery.
fuj, to je spina, to si necistis kazdy den zalud pod predkozkou? ble