Nemam kam uz davat vecitotalne prepachte skrine a pivnica/Kolko mate veci na nosenie{napiste mi pocet triciek a nohavic a pripadne pocet topanok.,Ja mam pocit ze toho mam strasne vela a nemam to kam davat {asi 200 triciek 50 topanok..radsej nebudem pokracovat}Vyzadujete saty? ako casto?Vsetko skladujem ..aj tanierky po babke. No mam asi nejaku diagnozu...:}
ste starinari?Nic neviem vyhodit.Je to chore?
aj ja si myslim, ze uplne rozumnym riesenim by bolo darovat stare veci do detskeho domova alebo ludom v nudzi, ktori si take nemozu dovolit. ich to potesi, ty sa zbavis nepotrebnych veci a urobis dobry skutok. popripade to poposuvaj dalej v rodine.
ja to mám opačné, ja všetko vyhadzujem a nie len sebe :D svokor - starinár :D zo mňa šalie,upratovala som mu garáž :D hned sa tam zmestí aj auto :DD ale nie vždy to je výhoda, niekedy si spomeniem na vec čo som vyhodila a zrazu by sa mi zišla ale už je neskoro a do domova som chcela dať ale mali požiadavky akože nie nemoderné, veľkosť len 36 a 38, nič staré, žmolkové,len slušné veci a také som nevyhadzovala :D
čo takto tie veci dávať do detského domova?
No, taky problem maju asi viaceri ludia. Ja mam tiez dost handier a topanok, stare je mi luto vyhodit aj ked ich nenosim lebo su to pekne funkcne veci, akurat to nie je kam davat. Ale neda sa takto stale skreckovat, takze raz zacas zavriem oci a nieco z toho povyhadzujem. Nie je to chore, skor neprakticke, keby si mala vela miesta tak ti ani nepride co vsetko skladujes.