ovplyvnenie pohlavia dieťaťa

tinyy

Teoria o ktorej pise dd nie je mozna. Je to nahoda. NEDA sa naplanovat pohlavie dietata! Spermie su nositelom X alebo Y (v pomere 50:50) a ktorou sa podari oplodnit vajicko, podla toho je dievca alebo chlapec. A pri milionoch spermii je to nemozne. Vselijake vypocty a podobne veci su len zavadzanim a ked sa to vydari ide skutocne o nahodu. Ja mam dvoch chlapcov. Prve dieta som chcela aby bol chlapec a bol, druhe dieta som takisto chcela aby bol chlapec a rovnako bol, to vam mam teraz hustit ze mne pomohla teoria VYMODLENIA si dietata, lebo mne to vyslo??? NAHODA...

maria135

ahoj,no ja len potvrdim co pisala dd.Mam dve deti.Mam dvojrocneho chlapca,ktoreho sme chceli,nakolko mame starsiu dceru.A tato teoria sa nam vydarlila.Vsetko Dobre

jablonkaa

vyber pohlavia? to mi pripomina cinu. akonahle zistia rodicia pri vysetreni USG, ze cakaju dievcatko, idu na UPT.
take veci, ako je vyber pohlavia, by sme mali predsa nechat na prirodu.
ja som zo styroch deti, mam jednu sestru a dvoch bratov. najlepsie som si vzdy rozumela s bratom, mimochodom, od ktoreho mam vacsi vekovy rozdiel ako od zvyxnych dvoch surodencov.
vela zavisi od povahy deti, od formovania ich osobnosti pocas detstva a dospievania a smaozrejme od prostredia, vychovy a dalsich vplyvov.

dd

co som pocula a docitala sa, tak vraj sa pohlavie da ovplyvnit.ja som to este neskusala :D ale moja teta mi hovorila, ze im sa podarilo, ako si naplanovali.dolezite pri tom je vraj poznat svoj cyklus,resp.vediet, kedy mas ovulaciu.dalej vraj by malo platit to, ze spermie, ktore splodia chlapceka su rychlejsie, ale ziju kratsie a "dievcenske" spermie su zasa pomalsie a ziju dlhsie..takze by to malo fungovat takto: ak chces chlapceka, mala by si mat pohl.styk v den ovulacie(rychlejsie sa spermie dostanu k vajicku), ak dievcatko, tak je lepsie neskor.co sa tyka roznych pohlavi - ze su problematickejsie..nepovedala by som..moja teta ma prve dievca, druheho chlapca, o nejake 3 roky mladsieho a maju sa velmi radi.ja som sa zasa s brachom dost vadila, ked sme boli mali, ale zmenilo sa to, ked odisiel na intrak na strednu a teraz sa mame velmi radi.mame este o 10 rokov mladsiu sestru, tu som ja, ako baba musela vzdy bavit a niekedy mi to liezlo na nervy, lebo som nemohla ist za kamaratkami..bracho ju bavit nemusel.samozrejme, vzdy ked sa jej nieco stalo, za vsetko som mohla ja, aj ked som pri nej vobec nebola, co mi dost ublizovalo.takze som toho nazoru, ze ci rovnake pohlavia, alebo rozne, je to asi velmi individualne..zalezi podla mna od povahy deti a od vychovy rodicov.aj rovnake pohlavia mozu byt "problematicke" - moj nazor..