ovplyvnenie pohlavia dieťaťa

blondula

-odkaz odstránený-

a supsa do planovania :DDD zatial co poznam zeny v mojom okoli,vsetkym to vyslo vratane mna :P

brak

ja som to riesila tak ako moji rodicia..ked po 2chlapcoch chceli dievca, oslovili Dr.Jonasa a boom-narodila som sa im ja..takze ked sme sa chystali na druhe mimi, aj ja som si dala urobit vypocet a vcera sme nasho chlapceka v plnej krase videli na sone..
cislo na neho je:035/6595 127

Mata11

no neviem, možno že som asi trochu modernejšia, ale ja som to skusila cez vypočet pohlavia na chlapecdievca.sk. Vysledok bol 100%.

roxerka

mame jedno krasne dievčatko - 3 mesiace.a k nemu by som chcela po roku pridať ešte chlapčeka... ale nie nejako chemicky, či vyberom spermií... nejako prirodzene... bylinkami, ako na to?

imunitka

Este som citala, ze spermie ktore nesu Y su nachylnejsie a preto ak su nezrele, tak sa v kyslom zenskom prostredi znicia. Cize ak chcete chlapca, tak treba aby chlap pockal nejak 4-5 dni, aby mi dozreli spermie a potom je sanca, ze sa pritrafi aj chlapec.

anonymný

Podľa mňa je to nesprávne riadiť sa niečím tak, aby sme dosiahli pohlavie dieťaťa, aké chceme. Správna matka má prijať to, čo príde. Hovorí sa, že kto sa má narodiť sa narodí. Každej normálnej matke nezáleží na tom, čo to bude, len nech to je zdravé.

vivaa

Ja som chcela 2 dievčatká......a radila som sa teóriou ako napísala dd. Spermie, ktore nesú genetickú informáciu mužského pohlavia žijú kratšie a opačne spermie, ktore nesú ženskú gen.informáciu žijú dlhšie. Takže ak máš pravidelný cyklu, teoreticky sa to dá ovplyvniť. Ak chceš chlapca, tak by ste to mali robiť v deň ovulácie, ak dievčatko tak asi 4-3 dni pred ňou a v deň ovulácie si dať radšej dobrú večeru a samozrejme žiedne intímnosti :)))). Mne to vyšlo a mám 2 krásne dievčatká, ale ak by to nevyšlo, tak nič na skutočnosti by sa nemenilo a ľúbila by som určite aj chlapčekov. Možno to naozaj funguje. Moje dievčatka maju medzi sebou rozdiel necelých 2 rokov a sú výzorovo skoro ako dvojčatá. Ešte som ich aj obidve rodila 10 dní pred termínom. To je náhoda :))).

dd

moja teta sa riadila podla tejto "metody" a ma vytuzeneho chlapca..netusim, mozno to funguje individualne, mozno to vobec nefunguje a mozno to funguje..ja som len napisala to, o com som pocula, netvrdim, ze je to zarucena metoda :)