vlhnutie u mužov

yxo

kachnicka tak fajn teda ze nezatracujes vsetkych kt vlhnu :))) aj tak si myslim ze laska prekona vsetko aj problemy v sexualnom zivote :D

kachnicka

Moj prvy priatel tiez strasne vlhol, a kedze bol mojim prvym, myslela som si, ze je to tak u kazdeho a uz som sa pomaly zmierovala s tym, ze oral nikdy robit nebudem, lebo ma z toho tiez napinalo. Nevadilo mi, ze to bolo vlhke, ale ten pach....ale u kazdeho chlapa je to inak. Vtedy som mala sladkych 17 a nemala som ziadne skusenosti. U terajsieho priatela je to celkom ine, vlhne len malicko, takmer zanedbatelne, a ked mu robim oral, naozaj si to uzivam. Tym ale nechcem povedat, ze tie, ktorych partneri vlhnu, maju smolu. Myslim, ze zvyknut sa da na vsetko, a ak niekoho lubite, vacsinou "zeriete" aj vsetky jeho pachy. U toho mojho prveho to bolo tym, ze som zrejme na podobne veci este nebola zrela a viac som o vsetkom rozmyslala.

yxo

no tak ako to tu tak citam tak ziadna baba na to nema pozitivnu reakciu co je dost blbe....ale zasa na druhej strane ako tu bolo spominane s tym tuhym cukrikom je to dobry napad aj mne to tak robila priatelka...

renča.

aj mna napína. tak nejdem do hlbky, do hrdla. len špičku a kúsok. a viac lížem a sajem, ako ho mať celý v ústach. a cukrík nesmieš mať celý, veľký, lebo by zavadzal. skús tic-tac.
a ešte poradím: chalanom sa asi nepáči, keby ťa videli, že ťa napína. tak si zamaskuj tvár: vlasmi, zohni hlavu, aby ťa nevidel, alebo nech je tma, alebo si daj na jeho podbruško ruku aby ťa nebolo vidno. ak ťa napne vyber ho z úst, hlboko sa nadýchni a pokračuj.
viete, mňa niekedy napne aj pri bozkávaní, taký mám slabý žalúdok.

tikitou

januskaaa, to si stastne dievca :D. Ja som sa s tym tiez stretla prvy raz (sice som nemala vela partnerov, prave naopak), a uz vidim, ze mi to bude robit problemy, proste to nepojde a uz vidim ako ma normalne bude napinat! Ak sa to stane, tak snad ziadny oral nebude viackrat, amen, vsak co mam robit?! Max to, co napisala renča.

tikitou

Aj moj partner strasne vlhne,ked ide do tuhsieho.U predosleho to bolo naopak,to bolo uplne v pohodke,s tymto neviem,ako si poradim.Chcela by som coskoro vyskusat urobit mu to ustami,ale narovinu poviem,ze neviem,ci to dokazem zniest.Mam aj zaludok dost slaby :-PP,proste volu a chcenie mam,iba neviem ci to vydrzim.Ako sa to da riesit?Nijak?Mimochodom,neexistuje nieco,aby to malo nejaku dobru chut,ci take nieco?Ako sa s tym da poradit?!POMOC