Rád by som sa dozvedel ako je to z vlhnutím penisu pri vzrušení.Má zvlhnúť poriadne alebo nie a ako a kde...Môj totiž pri erekcii takmer vôbec nezvlhne, nehovoriac o tej "kvapke lásky"pred ejakuláciou.Je to v poriadku?
vlhnutie u mužov
kachnicka tak fajn teda ze nezatracujes vsetkych kt vlhnu :))) aj tak si myslim ze laska prekona vsetko aj problemy v sexualnom zivote :D
Moj prvy priatel tiez strasne vlhol, a kedze bol mojim prvym, myslela som si, ze je to tak u kazdeho a uz som sa pomaly zmierovala s tym, ze oral nikdy robit nebudem, lebo ma z toho tiez napinalo. Nevadilo mi, ze to bolo vlhke, ale ten pach....ale u kazdeho chlapa je to inak. Vtedy som mala sladkych 17 a nemala som ziadne skusenosti. U terajsieho priatela je to celkom ine, vlhne len malicko, takmer zanedbatelne, a ked mu robim oral, naozaj si to uzivam. Tym ale nechcem povedat, ze tie, ktorych partneri vlhnu, maju smolu. Myslim, ze zvyknut sa da na vsetko, a ak niekoho lubite, vacsinou "zeriete" aj vsetky jeho pachy. U toho mojho prveho to bolo tym, ze som zrejme na podobne veci este nebola zrela a viac som o vsetkom rozmyslala.
no tak ako to tu tak citam tak ziadna baba na to nema pozitivnu reakciu co je dost blbe....ale zasa na druhej strane ako tu bolo spominane s tym tuhym cukrikom je to dobry napad aj mne to tak robila priatelka...
Ja zas nevlhnem vobec,aspon priatelke viac chuti:):D
ale zuvka je dobra samozrejme ak sa nenalepi...potom je to taky chladivy pocit na penise...brr
aj mna napína. tak nejdem do hlbky, do hrdla. len špičku a kúsok. a viac lížem a sajem, ako ho mať celý v ústach. a cukrík nesmieš mať celý, veľký, lebo by zavadzal. skús tic-tac.
a ešte poradím: chalanom sa asi nepáči, keby ťa videli, že ťa napína. tak si zamaskuj tvár: vlasmi, zohni hlavu, aby ťa nevidel, alebo nech je tma, alebo si daj na jeho podbruško ruku aby ťa nebolo vidno. ak ťa napne vyber ho z úst, hlboko sa nadýchni a pokračuj.
viete, mňa niekedy napne aj pri bozkávaní, taký mám slabý žalúdok.
januskaaa, to si stastne dievca :D. Ja som sa s tym tiez stretla prvy raz (sice som nemala vela partnerov, prave naopak), a uz vidim, ze mi to bude robit problemy, proste to nepojde a uz vidim ako ma normalne bude napinat! Ak sa to stane, tak snad ziadny oral nebude viackrat, amen, vsak co mam robit?! Max to, co napisala renča.
hm tak s týmto som sa ešte fakt nestretla..
ja mám pri orále v ústach žuvku, alebo cukrík, tuhý.
Aj moj partner strasne vlhne,ked ide do tuhsieho.U predosleho to bolo naopak,to bolo uplne v pohodke,s tymto neviem,ako si poradim.Chcela by som coskoro vyskusat urobit mu to ustami,ale narovinu poviem,ze neviem,ci to dokazem zniest.Mam aj zaludok dost slaby :-PP,proste volu a chcenie mam,iba neviem ci to vydrzim.Ako sa to da riesit?Nijak?Mimochodom,neexistuje nieco,aby to malo nejaku dobru chut,ci take nieco?Ako sa s tym da poradit?!POMOC