ženy ,prosím vás dá sa klistír robiť aj doma som sa dozvedela,a chcela by som aby ste mi hoci v anonimyte povedali ako na to. chcela by som si aj ja ho robiť, no neviem ako na to. Ď. a koľko potom trvá vyprázdňovanie?
Klistír - ako na to?
danusicka
nie je dobre robiť si často klystír lebo bez toho sa už potom nebudeš môcť vyprázdniť... radšej pi viac tekutín, káva pomáha tiež a skús nácvik vyprázdňovacieho reflexu... najlepšie ráno vypi na lačno pohár vody (minerálka, čaj...) naraňajkuj sa a sadni si na wc ... snaž sa každé ráno v rovnaký čas do 2 týždňov by si mala nacvičiť vyprázňovací reflex tak, že pôjdeš na veľkú každé ráno v rovnakú hodinu... mám to odskúšané :)
pýtaj si irrigátor
alia
a ako sa vola to zariadenie za tych 750,-sk (na ten klistír)
vieš ako to mam pytat?
asi k tomu bude pribaleny aj navod ne?
alia
a ako sa vola to zariadenie za tych 750,-sk (na ten klistír)
vieš ako to mam pytat?
asi k tomu bude pribaleny aj navod ne?
Klistir si velmi casto robim doma.Musis si kupit supravu na klistir v zdravot.potr. /350 SK/Ta suprava pozostava z plastoveho vrecka,do ktoreho sa naleje tekutina.Z plastoveho vrecka je hned napojena hadicka,dlha asi 1,5 m a zakoncena je rektalnou rurkou,ktoru zavedies do konecnika./asi 10-15 cm/predtym si ju ale naolejuj alebo nakremuj ,aby sa lahsie vpravila do konecnika.Plastovu nadobku napln tekutinou/teplou do 37°C/mozes do tekutiny pridat lyzicku soli asi na 1 liter tekutiny,alebo vyzmykaj citron,alebo rozne bylinky/samozrejme precedene/.Nadobu zaves do vysky 1,5 metra,daj sa na kolena a rukami sa vpredu podopieraj a zaved si rekt.rurku a pomaly uvolnuj kohutik,ktory je pripevneny na tej suprave/rekt.rurke/Tekutinu si podla tvojich pocitov reguluj.Pred vybratim rekt.rurky,kohutik zavri a pomaly rurku vytiahni.K vyprazdneniu dojde takmer okamzite,ale snaz sa co najdlhsie tekutinu udrzat.
aloe? i ja to užívam na detoxikáciu, brala som klsický, ale teraz mám berry nectar a chodim akurát vela na malu potrebu, ale potrebujem vedieť ako si robíte ženy klistír
hej prosím...
ani ja neviem