je pravda ze z pudingu sa nepribera? pozrela som sa na energeticke tabulky a puding z pol litra mlieka (asi)ma len 1,7g tuku a okolo 19g sacharidov.nemozem tomu uverit....to vazne??
Puding
neviem ako je to s tym pudingom ale tak asi nema vysoku kaloricku hodnotu na desiatu podla mna ano
ano kakaovy prasok ma kalorie, asi ako horka cokolada.
halo?
Ok,dakujem a este sa chcem opytat ze ci mozem pri diete pit kakao iba cisto z kakaoveho prasku,ziadne granko ,a pijem ho bez cukru... Ci je samotny pkakaovy prasok vobec kaloricky?
asi taky s vodou namiesto mlieka (hlavne na 23.00hod ) by som si uvarila ten urcite podla mna bude dietny
ci????
mam otazku.Ak si budem robit normalny puding uplne bez cukru tak vlastne bude dietny vsak?
no ja som videla jedalnicek jednej holky co chudla a kazdy den tam mala puding z pol litra mlieka.neviem teda ci aj schudla ale tusim ze ano.to si nebola ty pusate??..teraz nevem kde to bolo.no hlavne preto ma to zaujima.ako myslim si ze tie tabulky neklamu ale tak v com to potom budee.?
pusate ved samozrejme ze si chudla ked nejes okrem neho nic ine a nepresiahne ti to tvoju hranicu 500/den
to aj s cokoladou by si ty chudla:))