bola som s frajerom na chate a cele sa to pozbiehalo(este sme nemali sex)ale nic sa tam nestalo..iba prstovanie a praktizovali sme "sex cez spodne pradlo":D (viem,znie to divne:) ) ale skratka...jemu sa cez boxerky nieco presiaklo a presiaklo to na mna...a mne teraz meskaju kramy(sice zatial len 4 dni)ale meskaju...a ja sa bojim ze sa nieco mohlo stat...(keby sa pytate na vek tak 17)
:-O co ak sa nieco stalo:-O ...
Jasne, ten sex cez pradlo bude pre deti pred pubertou :-)
Ty kokos, akože to že sa o seba šuchajú cez spodne prádlo to je ten "sex cez spodne pradlo" ? Na taky sex sa môžem vysrať :-DDD To robia asi deti pred pubertou, že? :-DDD
To bol dobry vtip, skoro ako ten uplne prvy prispevok od a.m.j. (sex cez pradlo :-)))
Na to je dobry vtip:
On po sexe hovori: " Draha keby som vedel, ze si panna tka by som na to isiel pomalsie "
Ona: " Keby som vedela, ze mas viac casu dam si dolu silonky "
no chester vis to mas tak :DD ty kokos no ja sa dnes neprestanem smiat.. no ved maju na sebe spodne pradlo a robia akoze sexuju strasne vzdychaju aj polohy urcite pomenili :DDDD a co ty vis mozno tam bol aj orgazmus.. dufam ze sa potom nezabudli ist osprchovat.. po kazdom sexe sa predsta treba ist osprsit nie?
A práve z tohto dôvodu by nemali sexovať deti, ktoré ani nevedia o čom sex je..........potom len plačete, nariekate, skáčenie z výšok, aby ste potratili! Radšej dospejte nielen po talesnej ale aj rozumovej stráke a potom....
Asi som debil, ale ako sa uskutočňuje sex cez prádlo? Čakám vysvetlenie. Ja poznám iba sex normálny...
Sex cez pradlo? Myslim, ze aj pri sexe cez pradlo, by si mala poziadat priatela, aby si nasadil kondom, budes mat aspon istotu :-))))))))))
jezis ludia vi ste strasne trapny ked sem davate taketo trapne otazky.. otehotniet cez spodne pradlo.. odpadam z vas ty kks... ze sex cez spodne pradlo.. akoze no dobre som sa zasmiala len tak dalej
kks...diky diky...ale asi som v tom neni...ais istoo...kramy prislii:P