tablety KLION-D100

snowlight

Dobry vecer,
ja som tabletky klion D dostala od gynekologa a nechal ma ich uzivat 6 dni pred menstruaciou a 4 dni po a potom este pol roka po 2 vzdy po menstruacii. Po case sa u mna prejavili skoro vsetky vedlajsie ucinky, Pocas brania sa mi robili rany tam dole, potom som zacala mat problemy so zaludkom a strasne sa mi z nicoho nic zacinali chviet ruky. Neviete mi poradit ako si dat do kopy zaludok po prejaveni vedlajsich ucinkov ? :( som zufala ... nikomu ich neodporucam brat je to svinstvo ...

Kačaba

Ja tieto tabletky beriem už piaty deň a všetko v pohode na začiatku to veľmi svrbelo ale potom to prešlo :) a vedľajšie účinky boli len bolest hlavy :) tak ničoho sa nemusíte báť

klarika00

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať. Tak ako aj píše Pani/Slečna pred do mnou bola som na preventívnej prehliadke u lekára a zistil, že mam zápal, skor ako som si na sebe stihla niečo všimnúť. Prepísal mi Klion D 100 dvakrát denne (ráno,večer).Môže byť tento liek používaný dvakrát denne? A pri močení mi spôsobuje palivosť, mám liek používať ďalej?(Použila som ho druhý krát,tretiu tabletku som vzala ráno, kedže dvakrát denne beriem túto tabletku.)A výtok čo zo mňa vychádza aký by mal byť. Môj mi príde akoby to bola roztopená tabletka. A ako hlboko sa ma zavádzať tabletka?... Ďakujem

qakv

no tak vcera som ju tam dala v pohode nenavlhcenu ale rano ten pocit, ze som sa pocikala ako to vsetko vytekalo je to hrozne

efe

babule pred vkladaním treba tú tabletku navlhčiť prevarenou vodou, ja som to robila tak že som ju omočila do pohárika a šup s ňou dovnútra, lebo sa rýchlo začne topiť. potom odratý pocit nebudete mať. mne zas desne vadí to vytekanie, to sa idem zjašiť.

qakv

mna vcera odradilo to vkladanie, strasne ma to tam dralo tak som si tabletku nezasunula vobec, dnes to chcem skusit poriadne

vlocka

Ja som ich mala predpisane na vobec prvu kvasinkovu infekciu co som mala, tusim sa to uziva okolo tyzdna. Mne to vtedy preslo, neziaduce ucinky ak boli, tak nic vyrazne. Ale ja mavam po kazdych vkladacich tabletach taky trosku "odraty" pocit. :)