Kde hľadať ???

Príspevok v téme: Kde hľadať ???
katka.

Ahojte! Chcela by som Vás poprosiť o príspevky k mojej téme, že " ako ste spoznali svojho partnera". Myslím, že tým pomôžete nielen mne, ale aj mne podobným. Mám 31 rokov a ešte vždy som nestretla priateľa, ktorého by som označila za toho " pravého". Skutočne zamilovaná som ešte ani nebola. A nie som už najmladšia, takže ani neviem, že kde a ako sa taký normálny, fajn muži v mojom veku hladajú. Tak by som bola rada, ak by ste mi napísali, že ako a kde ste toho svojho spoznali, ako ste jeden druhého prvýkrát oslovili a požiadali o ďaľšie stretnutie. Ďakujem za príspevky. Viete túžim po niekom blízkom, po objatí a nechcem byť sama, ale ten
" pravý " neprichádza.
Ďakujem, KATKA.

radanka

Priatela som stretli pri mori pred 2 rokmi a ja som bola ta kto sa ozvala prva. Najprv to boli len rozhovory no a ku koncu zajazdu sme sa dali dokopy a kedze sme z toho isteho mesta tak niet co riesit. Oslovila som ho tak ze som sa ho spytala ako sa mu dovolenkuje ci uz bol niekde inde pri mori atd. to je pri kazdej prilezitesti ine. No ale hanbila som sa strasne - bolo to z mojej strany prvy krat co som niekoho takto zbalila ja a on sam bol prekvapeny. Dodnes kazdemu tvrdi ze prvy ma oslovil on, ale ja viem svoje:)

marceluska

Mam 30 a to ,,prave,, si vsak obcas zeny musia klofnut samy, s priatelom sme uz 5 rok a chystame sa brat.. stretli sme sa v kupeloch, kde to boli zo zaciatku len male flirty samozrejme ja som bola iniciator, lebo vacsinou taky ten typ spravnacky sa ti neozve, to viem este spred toho terajsieho.. takze hore hlavu dievca nekukaj len do zeme, netreba zas sediet doma ako knedlickavsade je fura moznosti chod chod na oddych, ozvi sa na inzerat, zacetuj si, vyber sa na kurzy - nech ta vsade je kopa a ked si ty nevsimnej nikoho tak teba urcite niekto, len jedno nerob, nebud tisko ako tutnta - viem to od seba - nevyplati sa to.

wowo1

Nasla som na nete odpovedala asi na 50 inzeratov a po roku sa mi to podarilo.Neviem na co cakat ze ta niekto oslovi,,to sa mi stavalo do 28..hlavne na nete som si bola schopna vybrat prave ja koho oslovim a nie len ako sliepka cakat .Ja som si vyberala, hoci mnohokrat nebolo z coho ..na osobnych rande som sa par krat sklamala bola som na 15 tich osobne ale po 3 mesiacoch dopisovania denneho, ale po tych 80 kontaktoch pisomnych som nasla.A dobre viem ze ten moj by ma v zivote neoslovil je taky typ... ze neoslovuje ,ked niekam ide tak kuka do zeme ,,alebo mysli na nieco ,,takze inak by sme sa nespoznali uz sme spolu 2 a pol roka hadame sa ale je to v norme. a asi sa aj zobereme.skus to .Daj si inzerat alebo odpovedaj na inzerat. na azet.sk a partneri.sk.

smejo4ja

Tak ja som sa s mojim priateľom zoznámila na internete dosť divné ale krásne nám to klape. A veru nikdy by som ani len netušila že práve internet ma dovedie tak úžasnému človeku ako mám ja

frisk

nehladaj... to "prave" pride presne vtedy ked to nebudes cakat, na mieste kde by si to necakala... darmo hladas... toto sa len tak najst neda...

lulinka

my sme sa stretli s priatelom na vyske. chodievali sme obaja po skole na internet do pocitacovej miestnosti. a on si ma tam vsimol a ked som odisla, tak si sadol za moj pocitac a pozrel si v historii, aky mam nick na pokeci :) a tak sme si zacali pisat..potom sme sa asi o mesiac-dva stretli, ani som nechcela, ale odisla mi spolubyvajuca, tak som tam nemala ziadnu blizku dusu. on mi slubil, ze bude moja kamoska :) No a potom sme zistili, ze si velmi rozumieme a tak sme spolu uz rok aj pol :)

Ty by si sa mohla poobzerat napriklad v praci medzi kolegami alebo ako pisala kla.ra. Prajem ti vela stastia, nech ti to vyjde.

kla.ra

ja som este len na strednej, ale v tvojom veku by som skusila asi niaky kurz, kam chodia aj muzi, anglictina, hrnciarstvo, tanecna, alebo v posilovni...