Piercing a alergia na kovy

Príspevok v téme: Piercing a alergia na kovy
charlotte27

Ahojte, mám teraz menšiu dilemu - dať alebo si nedať piercing do pupku? Strašne strašne sa mi to páči, ale mám alergiu na kovy (jediné šperky, čo môžem mať, sú z chirurgickej ocele a zo striebra s puncom 925, ani žlté či biele zlato nemôžem mať. A piercing v pupku sa vraj nehorázne dlho hojí, tak sa bojím, čo to spraví... Pomôžete sa mi rozhodnúť a pridáte nejaké skusenosti, pls? Vopred ďakujem...

galilea

charlotte,,no mna najviac bolel do pupka ale da sa to prezit ..pocuj inak lepsia je titanova nausnica ta sa najlepsie hoji a je najlepsia co sa tyka alergii ,,ale zisti si to ked mozes nosit len chirurgicku ocel tak neviem niesu srandy ked mas alergiu na kadeco vies ako ,,,no a co som nemohla robit ?? hmm vies ako ked je to cerstvo prepichnute je to velmi citlive nesmies to mat stale zakryte potrebuje to dychat chapes ma? ,,davat si pozor pri vyzliekani hlavne ak nosis svetre ako mne sa stalo som ju zachytila o sveter no hviezdy som videla :( ale pohodka teraz s nou robim co chcem

charlotte27

galilea a velmi to bolelo? Co vsetko si nemohla robit? Ja si to musim dat tak ze o tom rodicia nemozu vediet, nedovolia mi to aj ked som uz dospela...

galilea

ahoj ja mam piercing v pupku ,,vsak su nausnice s chirurgickej ocele,,a ze sa dlho hoji to mas pravdu treba to cistit pravidelne nikdy nechytat so spinavy rukami,,mne sa hojil skoro pol roka teraz uz pohodicka robim co chcem s nausnicou predtym ani dotknut som sa nemohla no ale je pravda ze nie kazdemu sa hoji tak dlho,,,