Opuchanie očí

ag

piješ veľmi málo a pravdepodobne až k večeru. Ľadviny majú svoj vrchol o 17,00. po tomto termíne je treba piť len ak ste smädní, ľadviny potrebujú čas na regeneráciu.

tunde

no,kremiky moc nepomozu ak je to vnutorny problem,a to vraj to ranna potvora je.ja mam dlhsie pocit,ze nieco s oblickami mam,ale neviem.testy u obvodnej vysli celkom ok,ale povedala,ze ak nechodim neskoro spat,tak treba podrobnejsie otestovat.este to,aby mi zlyhali oblicky...kdesi som citala,ze je to potom otras bolest a trapenia.chystam sa na toto vysetrenie teraz na jesen,cez leto sa mi nechcelo.ked bude vsetko ok aspon mi odlahne.
ozik,a pit musis vela.ja pijem malo,ale nutim sa kazdy den.najlepsie vodu,caje,niektore mineralky,odstavene ovocko...nie to z obchodu chemizovane.ty pijes vela?

tunde

ja mam kazde rano poriadne opuchnute oci.lekarka mi povedala,ze to moze byt z obliciek.mam si ich dat vysetrit,lebo asi nepracuju dobre.tak sa na to chystam.skus sa pytat na take vysetrenie aj ty a uvidis,ci bude problem tam,alebo ho vylucis a budes hladat inde.