ahojte baby, ktore antiperspiranty su najlepsie??? take ktore nezanechavaju flaky a vydrzia po cely den?
antiperspiranty
U mňa jednoznačne antipers. od Adidas. Vyskúšala som už rôzne značky,a el táto sa mi osvedčila najviac.
aj ja mam niveu...nestazujem sa ale idem zmenit vonu... ten adidas ma velmi laka...pojdem si to ovonat do drogerky...ako vonaju??? su to prijemne vone tie adidasy??? a newem co je DRICLOR...ale potenie zastavit nechcem...deze ved je to zle...leto sa musi potit aspon trocha
mne vyhovuje vyhradne nivea...pekne mi to vonia a jednotlive druhy striedam..sice zanechava biele flaky ked sa obliekam,ale to sa da lahko utriet a zmyt :)
Inak taká vec menom DRICLOR alebo tak niako, ti úplne zastaví potenie.
Adidas spreje som mala, sú dobré a takmer vôbec sa s nimi nepotíš, ani fľaky som si nevšimla. Tiež Rexona je v pohode.
a mate skusenosti s Adidas action 3???...poskytuju naozaj taku ochranu ako sa pise???...a ktora z nich najlepsie a najprijemnejsie vonia???
Rexona
ja mam taky kremovy bez vone od avonu ten je u mna bezkonkurencny zatial
antiperspiranty a deodoranty je rozdiel deodorant je iba na prekrytie zapachu potu a antiperspirant ti blokuje potenie ja deodorant pouzivam niveu gulocku energy fresh a antiperspirant adidas je dobry alebo biotherm na slovensku asi bioderma ale stoji vela 22 euro
vyskusala som vselico.. ale Rexony u mna jednoznacne vedu .... !! Najprv som pouzivala tuhe biele... ale tie nechavaju stopy na obleceni ... tak som presla na gulocky ... a je to super... .
Momentalne mam Rexonu for teens fun :-)
pa