Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

antiperspiranty

quaky

mala som aj fialovy, modry a taky tyrkysovy .... modry je pekny sviezy, ale zda sa mi na mna moc korenisty az muzsky, tyrkysovy bol na mna moc sladky.... fialovy by bol medzi tymito zlata stredna cesta.... ale to je vec vkusu, samozrejme.... a zlty som nemala

jaja_17

mno ja to poskusam...zahram sa na NOS...ako opisujes tu vonu modreho tak sa mi zda ze to bude to prave orechove pre mna...a mali ste sprej gulicku alebo tuhy???

sonka

quaky... jj fialový bol tiež super, ale ja neviem, mne sa všetky pozdávali a páči sa mi, že to nie sú príliš silné vône, ale také akurát. Ale naj mám asi modrý, lebo je taký energický a svieži, teda jeho vôňa :)

jaja_17

ved ja driclor ani necem......neze zastavit potenie???....mno este mam kus rozumu...a lady speed stick....mno nwm to by som ja nerobila.....videla som fotky na zviratach sa to testuje....bla

musska

teraz mam niveu, ale sa asi vratim s5 ku lady speed stick. A driclor je strasne agresivny, skus si ho dat, ked sa oholis, sa zblaznis.. Ten ti rozozerie aj umelu hmotu, to by som si nedavala.