prosim poradte mi,co mam s nimi robit alebo co nemam robit, aby sa uz netvorili, pretoze zacinam byt zufala.. dakujem
co s vyrazkovymi cystami na tvari?
ja akurat idem kvoli tym jazvickam v piatok na konzultacie ohladne bud chemickeho pilingu alebo laseru,to robia len doktori u kozmeticky to neodstranis
ahoj lencok,tiez si myslim,ze to asi nie je akne,ale nemozem zakazdym chodit na laser..
aoj bea, aj mam potom tie cysty, ale vobec sa nejedna u mna o nejaku tazku formu akne, len tam zostali lebo som na tom istom mieste mala viacej krat vyrazku, treba ist do nejakeho derma. centra mne to idu rieist ipl laserom nasvecovanim a naslednou dermabraziou
Beaa, mala by si vyhladat odborníka. Ked sa ti na tvari robia cysty, to je uz tazsia forma akne. Ktora ked sa nelieci, moze zanechat na tvari jazvy. URcite navstiv koznu a kozmeticku!!!!!! aby si o par rokov neplakala pri pohlade do zrkadla. SKratka to treba liecit, netreba sa toho bat. Len to nezanedbat!!!
no, oni su vlastne velmi malicke,len take hrbolceky a ked ich nevytlacim, zotrvaju tam celu vecnost..vlastne ani neviem,ci by vobec zmizli
ahoje bea ako tie tvoje vyrazkove cysty vyzeraju?