bojim sa prveho sexu

Príspevok v téme: bojim sa prveho sexu
ema5

...ale strasne moc!som so svojim chalanom uz cez 7 mesiacov a uz mam ten pocit ze sa s nim chcem milovat ale strasne sa bojim..bojim sa toho ze to bude boliet.nedovolila som mu ma ani vyprstovat lebo raz ked to urobil tak siel len na krajicek ale bolelo to aj 2 hodiny po tom..viem ze to raz prist musi ale nemozem sa s tym psychicky vyrovnat...ako to mam prekonat:/

ema5

dakujem za vsektky sprispevky:)...moj chalan je taky ze ma chape..a uz sme sa aj o tom bavili a sa ma pytal ze ci sa bojim a ja ze strasne a on ma obial a povedal ze to bude v poho,ze ved na to mame casu jak ceciny:)..ja len to...ze ten strach z bolesti pomaly ustupuje:)

lucik

aale zmeni...aj mne sa zmenil...strašne som sa bala že to bude bolieť...a ked som to važne aj ja chcela a citila som že som pripravena tak ten strach z bolesti bol minimalny...a ak maš fajn chalana ktory nieje nedočkavy tak bude dbať aj na teba aby ťa to až tak nebolelo :) Držim palce

moniqa87

desmodka ma pravdu, ak sa toho obavas, tak na ten krok nie si uplne pripravena, pockaj kym sa bat nebudes az potom budes vediet, ze je ten spravny cas...

DESmodka

v 17 som sa aj bala, tiez som citila ze som pripravena... ale kedze som sa bala nesla som do toho.. a nelutujem.. v 19 som bola uz pripravena a nebala som sa toho... sla som do toho bez strachu... nech si hovori kto chce co chce podla mna je 17 skoro na sex.. ale je to kazdeho osobna vec...