Vsetky mozne aj nemozne priciny meskania menstruacie

Petra1906

Ahojte meska mi menstruacia 12 Dni.Test negativny.No dnes som dostala Menstruaciu.Nikdy im menstruacia nemeskala.Bola som Pred 3 Dnami u gynekologa a povedal,ze je vsetko v poriadku.A mam da hlasit o da tyzdne opet.Moze Byt,ze som v druhom Stave?dakujem

Ella853

Dobrý deň
Mám 21 rokov a nikdy sa mi nestalo aby mi meškala menštruácia, práve naopak prišla o 1-2 dni skôr. Dnes je to 22 dni čo mi mešká.Robila som si tehotenský test, ale bol negatívny.Za každú radu budem vďačná, pekný deň.

dada66

Dobry den, chcela by som sa spytat ci sa niekto stretol s prípadom meskania menstruacie 5 mesiacov. Momentalne zijem v zahranici, nemala som možnosť dat sa vysetrit. V obdobi polroka som pribrala tych 6/7 kil, neprešla som žiadnym stresovym obdobim.... V auguste budem mat 22 preto sa obávam ze to moze byt nieco vážnejšie.

mataBB

bojimsa co to moze byt? jedine vymlety mozog...bola si uz na potrate a dalej mas sex bez ochrany? ani nechcem vediet kolko mas rokov..nie viac ako 17...boze dufam ze moja dcera, ktoru este nemam, nebude takato cundra ako ty..lebo inak sa to ani neda nazvat

bojimsa

tehotensky test som si robila hned v stredu vecer a bol negativny..menstruacia mi este stale neprisla..a ku gynekologicke pojdem az v pondelok..co ine to moze byt ??? dakujem za odpoved !

malaopicka

bojimsa:
kurnik sopa dievca raz si uz musela mat potrat a dalej sexujes bez ochrany??? CDP nerozmyslas??? Kolko mas rokov??? Tieto veci sa neriesia na forach ale u gynekologa tak mazaj!

AdamKrt

Ano mozu Ti meskat pre infekciu, mozes mat vytok. Dokonca pri zapale vajecnika sa mozu uvolnovat hormony a mozes mat aj falosne pozitivny tehotensky test.

Chod na gynekologicke vysetrenie. Ak by Ta objednal nejak neskoro, tak skus sa poradit v lekarni na nejake vaginalne tablety ako Canesten 1 alebo Cansten 6. Lenze ak je to trebars zapal vajecnika, tak to Ti nepomoze, preto hovorim o navsteve gynekologa.

bojimsa

ahojte..potrebujem poradit...od kedy som dostlaa prvy krat menstruaciu, taq vzdy mam pravidelnu..s priatelom sexujeme bez ochran, antikoncepciu mi moja mama nechce dovolit ...a v nedelu som mala dostat menstruaciu ale uz je streda a este stale nic..prsia ma pobolievaju, brucho ani nie iba niekedy ked nato myslim , strasne sa bojim si spravit tehotensky test..posva ma nejako svrbi a ked sa kupem taq si s nej veberam takz tvatohovy az hruby vytok..nvm co to je ..je to nejaka infekcia???mozu mi meskat preto??a ece nieco :( presne pred dvoma rokmi som bola tehotna ale babo som si musela nechat zobrat..:(poradte mi prosim ...dakujem