Ako povedať priateľovi,že chcem sex v trojke?

Príspevok v téme: Ako povedať priateľovi,že chcem sex v trojke?
lucinka55

Cautee. Chcela by som od vas radu...ako mam povedat priatelovi, ze chcem, aby sme isli do trojky..ale s tym, ze chcem aby ten treti bol chlapec...akoze, ani dievca by neboolo zle, ale chcem tam proste chlapca..bojim sa hlavne toho, ze si bude o mne mysliet, ze som divna a necha ma...predsa...bude urcite aj ziarlit, ak ma uvidi s inym chlapcom...a aj sa mu asi bude hnusit ta predstava, ze bude v posteli o jedneho pipika viac..:-)) prosiiim, poradte...vopred dakujem..:-)

panama

mne to pride uplne v poriadku .. ja som mala svoho byvaleho strasne radaa memormalne ..a aj tak som mu navrhla trojku aj ked ja som chcela druhu zenu :) a on to zobral asi tak ze ani neviem nevyjadril sa mi k tomu celkom jednoznacne ...ale o to teraz nejde ..chcem tym povedat ze som ho mala rada vazila som si ho neomrzel ma..len som chcela v sexe vyskusat aj nieco ine ..

vazne?

a mas ho ozaj rada? milujes ho ? pretoze mne toto pripada tak ze si chces uzit, a nielen so svojim chlapcom ale este aj s inym... teda ja keby som siel do trojky tak len s dvomi babami a isto by som ani jednu s nich nemal rad,bolo by to len o sexe. ale mam svoju priatelku ktoru by som nevymenil a zalezi mi na nej, takze neviem preco by som mal mat v posteli este dalsiu babu. myslim si ze ludia ktory maju dobry a vazny vztah nad takym niecim ani len nerozmyslaju. neodcuzujem ta za to len si myslim ze ta ten tvoj chalan asi uz omrzel,alebo ho uz nelubis. Inak by si nepotrebovala dalsieho vtaka v posteli.

ceitlin

No snaz sa to najprv spomenut len tak mimochodom co si o tom mysli ale neuved pozornost na seba ako ze pod tym myslis seba, no a po nazore- ci uz povie ,,znie to dobre ale dievca,,/chlapi su uz raz taky/alebo ako chces, potom musis zhodnotit to ci sa naozaj skutocne milujete ci on miluje teba a ty ci skutocne milujes jeho, lebo ja mam na taketo veci iny nazor, ja som staromodna a o tom by som nechcela ani pocut a moj priatel tiez, sme ziarlivy a nedame sa nikomu inemu iba sebe(:

paty

Myslím, že radšej by si to mala nechať tak. Stojí Vám to za to??? Podľa mňa muž, ktorý miluje jednu ženu, ju nebude podvádzať a tiež nebude zrovna nadšený, že chcete ísť do trojky aj snejakým iným...