Cautee. Chcela by som od vas radu...ako mam povedat priatelovi, ze chcem, aby sme isli do trojky..ale s tym, ze chcem aby ten treti bol chlapec...akoze, ani dievca by neboolo zle, ale chcem tam proste chlapca..bojim sa hlavne toho, ze si bude o mne mysliet, ze som divna a necha ma...predsa...bude urcite aj ziarlit, ak ma uvidi s inym chlapcom...a aj sa mu asi bude hnusit ta predstava, ze bude v posteli o jedneho pipika viac..:-)) prosiiim, poradte...vopred dakujem..:-)
Ako povedať priateľovi,že chcem sex v trojke?
Dobre tak mozme v SR rozbehnut mnohozenstvo, dievcata su za a chlapom to vadit nebude... :)a nebojis sa panama ze to bude pokracovat dalej? ze sa mu to zapaci a zrazu zistite ze sexujete sexujete len nie spolu so sebou.ale je to tvoja vec, ja som svoj nazor napisal.
A TK ja som bisexualka, takze o jednu babu w posteli nawiac..mne by to neprekazalo :D by som sa hrala aj s nou aj s nim... :P a myslim, ze moj by neprotestowal :D
"ide o sex a laska je o niecom inom"... na to si kde prisla? laska a sex spolu dost vela suvisia, aspon pre ludi ktorí nie su kurvi a nerobia to s kazdým koho stretnu.ak to dievca co tu dalo tuto temu miluje svojho chlapca tak nebude vyhladavat sex s tretim, a ak hej tak potom ide fakt o sex a na chalanovi jej nezalezi... takze ked niekoho milujes tak nebudes mat asi sex s kazdym druhym. kazdy moze mat nazor aky chce ale nieje normalne mat niekoho rad a pritom trtkavat s tretim , logicky tam nieco nesedi , bud toho cloveka nelubi alebo to ma este pomotane v hlavicke ,alebo je ninfa a stetka. tak to je ,ci sa to niekomu paci alebo nie...ked niekoho lubis tak mas sex s nim a nie s inymi, aspon u zdravich ludi to tak je. kto ma iny nazor tak taky clovek asi nema riadny vztah alebo sa v niakom sklamal, keby to brali takto vsetci tak tu trtkavame hlava nehlava, "lebo ide o sex a laska je mimo ze?!" zamyslite sa!! ako mozem niekoho lubit a doverovat mu ked si to tam rozdava s dalsim ? nehnusi sa vam to ? ked nikoho uprimne milujete a lubite a on si uziva s niekym inym? dava niekomu to co patri iba vam dvom?!!!to uz sa potom moze knim aj nastahovat... je to chore.. ked niekoho milujem tak take nieco v zivote nespravim. a tí co tvrdia ze je to nieco ine, tak mi povedzte co je na tom ine ze mas o jedneho pindura v posteli viac ? (panama)to si budes za kazdym volat o jedneho chlapa naviac aby to bolo ine? ludia ktorý dokazu komunikovat tak si dokazu svoj zivot a sex spestrit aj sami. Kazdy nech si robi ako vie. no dajte si pozor aby ste to potom neolutovali a zvazte si ci to stoji za to ... dufam ze som nikoho neurazil... len davam svoj nazor ako aj vy svoj
v pohode mu to navrhni ,,ze by ta to vzrusovalo.tu nejde o ziadne puritanstvo ide o sex a laska je o niecom inom...Ale ty co ta kritizuju nepochopia...Inak stoji to za to....a to mam asi viac rokov ako ty ked som to skusila...ale musis vediet s kym..a kedy
ani sa ti necudujem ze ta ten chlap nechal... nebeeeeer to v zloooom
No som mlada a nepatrim medzi puritanov, ale toto by bolo na mna vela. Byt tvoj chalan tak ta necham a hladam nejaku normalnu babu, kolko mas rokov??? Si normalna???? Stoji ti vztah za to????