Ako povedať priateľovi,že chcem sex v trojke?

Príspevok v téme: Ako povedať priateľovi,že chcem sex v trojke?
lucinka55

Cautee. Chcela by som od vas radu...ako mam povedat priatelovi, ze chcem, aby sme isli do trojky..ale s tym, ze chcem aby ten treti bol chlapec...akoze, ani dievca by neboolo zle, ale chcem tam proste chlapca..bojim sa hlavne toho, ze si bude o mne mysliet, ze som divna a necha ma...predsa...bude urcite aj ziarlit, ak ma uvidi s inym chlapcom...a aj sa mu asi bude hnusit ta predstava, ze bude v posteli o jedneho pipika viac..:-)) prosiiim, poradte...vopred dakujem..:-)

prew

Dobre tak mozme v SR rozbehnut mnohozenstvo, dievcata su za a chlapom to vadit nebude... :)a nebojis sa panama ze to bude pokracovat dalej? ze sa mu to zapaci a zrazu zistite ze sexujete sexujete len nie spolu so sebou.ale je to tvoja vec, ja som svoj nazor napisal.

panama

ja som nikdy netvrdila ze by som chcela dalsi pindur v posteli navyse ..chcela by som tam druhu zenu .. co by bolo skor pre uspokojenie naviac mojho partnera a nie moje ....a nie som ani stetka ani kurva....

ritta221

A TK ja som bisexualka, takze o jednu babu w posteli nawiac..mne by to neprekazalo :D by som sa hrala aj s nou aj s nim... :P a myslim, ze moj by neprotestowal :D

pre w

"ide o sex a laska je o niecom inom"... na to si kde prisla? laska a sex spolu dost vela suvisia, aspon pre ludi ktorí nie su kurvi a nerobia to s kazdým koho stretnu.ak to dievca co tu dalo tuto temu miluje svojho chlapca tak nebude vyhladavat sex s tretim, a ak hej tak potom ide fakt o sex a na chalanovi jej nezalezi... takze ked niekoho milujes tak nebudes mat asi sex s kazdym druhym. kazdy moze mat nazor aky chce ale nieje normalne mat niekoho rad a pritom trtkavat s tretim , logicky tam nieco nesedi , bud toho cloveka nelubi alebo to ma este pomotane v hlavicke ,alebo je ninfa a stetka. tak to je ,ci sa to niekomu paci alebo nie...ked niekoho lubis tak mas sex s nim a nie s inymi, aspon u zdravich ludi to tak je. kto ma iny nazor tak taky clovek asi nema riadny vztah alebo sa v niakom sklamal, keby to brali takto vsetci tak tu trtkavame hlava nehlava, "lebo ide o sex a laska je mimo ze?!" zamyslite sa!! ako mozem niekoho lubit a doverovat mu ked si to tam rozdava s dalsim ? nehnusi sa vam to ? ked nikoho uprimne milujete a lubite a on si uziva s niekym inym? dava niekomu to co patri iba vam dvom?!!!to uz sa potom moze knim aj nastahovat... je to chore.. ked niekoho milujem tak take nieco v zivote nespravim. a tí co tvrdia ze je to nieco ine, tak mi povedzte co je na tom ine ze mas o jedneho pindura v posteli viac ? (panama)to si budes za kazdym volat o jedneho chlapa naviac aby to bolo ine? ludia ktorý dokazu komunikovat tak si dokazu svoj zivot a sex spestrit aj sami. Kazdy nech si robi ako vie. no dajte si pozor aby ste to potom neolutovali a zvazte si ci to stoji za to ... dufam ze som nikoho neurazil... len davam svoj nazor ako aj vy svoj

w

v pohode mu to navrhni ,,ze by ta to vzrusovalo.tu nejde o ziadne puritanstvo ide o sex a laska je o niecom inom...Ale ty co ta kritizuju nepochopia...Inak stoji to za to....a to mam asi viac rokov ako ty ked som to skusila...ale musis vediet s kym..a kedy

panama

tuk tuk toto je podla mna vec kazdeho..a kazdy ma na vsetko iny nazor ..pre to ze tvoj je taky aky mas neodsudzuj druhych ..ja neznasam baranie mäso ale ti ktori ho jedia su pre mna tiez normalni ludia ..takze asi tolko

tuk tuk

No som mlada a nepatrim medzi puritanov, ale toto by bolo na mna vela. Byt tvoj chalan tak ta necham a hladam nejaku normalnu babu, kolko mas rokov??? Si normalna???? Stoji ti vztah za to????