pripadam si ako jedna z tych 14tok,co sem pisu,ale inak mi neda..moze sa stat,ze semeno vytecie z kondomu?ked si ho chalan daval dolu,zistil,ze to neostalo iba v tom rezervoari ako to ma byt,ale mal to skoro vsade pod kondomom,len nevieme,ci to vyslo aj von,ved je tam ta gumicka na konci,tak by nemalo,nie? teraz rozmyslam,ci si mam ist po escapelle..
moze to vytiect?
lenze ja nie som tak celkom zdrava,tehotenstvo si musim naplanovat,vraj..a je to najnevhodnejsi cas,idem do piataku,nestihala by som statnice...a sme spolu len 3mesiace
ja pouzivam durexi a nikdy sa mi nic take nestalo, nechcem predsadzovat znacku iba by som odporucil aby ste vyskusali viacej kondomov a pouzivali ten co najlepsie sedi na vtakovi, asi tek...
este predtym nez som brala hak sa nam to tiez stavalo, ze bol ejakulat okrem rezervoaru aj mimo neho, naokolo penisu, no nic sa nestalo, eneviem ako inak by som ti poradila, no escapelle brat zakazdym ked sa nieco take stane je trosku na hlavu
ja neviem ludia,sak keby som bola zdrava a v tvojom veku ziaden kondom by som nepouzivala, radsej by som mala babo
aha prepac,asi som to rychlo precitala
tak mam pocit ze uz je tu viac blbych okrem tych 14tok ale po precitani si myslim ze prave chcela tym naznacit ze neni jedna z tych 14tok. zaja poradit ale neviem, este som sa s tym nestretla.
typ otazky bol ako tie,co pisu 14tky...mam 24
14 rocna a sex?si blba,vsak potom to budes lutovat......