Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tabletky na spanie

Príspevok v téme: Tabletky na spanie
joni_

ahoj, mate niekto skusenosti s tabletkami na spanie ako Melatonin alebo Benosen? alebo nieco prirodne?
Mam problem pri velkom vycerpani, ze nemozem spat, alebo ked zaspim tak som len niekde medzi snom a realitou, take nocne mory, neprijemne...
a neviem sa odreagovat, vypnut myslenie, co sa mi stava naslekdom pretazenia nervovej sustavy (mam diagnozu CFS)
Alebo som tu niekde citala o prirodnych antidepresivach? Ake su to a nie su navykove? Potrebujem to len tak niekedy, prechodne

need_for20

Zdravim najlepsie su tabletky ZolypidenMylan su uccine a rychle pospiste si 7,5 hodin a rano ste fit mam stym velku skusenost ale netreba prehanat

whiteamerica

Po kolkych uzitiach si osvoji uzivatel zavislost na melatonin (a ine) ?
A este 1 otazka, bude sa clovek po takychto latkach citit 10)% fit rano? Alebo len bude "spat" a energia sa nedobije ?

[zruseny22]

Barča, ale veď Hypnogen je na spanie, nie na chudnutie:-)

J111- Gerodorm môže predpísať aj obvodný lekár.

!

joni_ kks presne mám taký istý problém.. všetko čo si popísal až doslova... tiež som zúfalý, mám 18r a nemôžem zaspať, vypnúť myslenie a v pokoji spať, tiež by som si nejaké prírodné tabletky kúpil, nie tie umelé, čo mi uškodia pri mojom veku a poradiť sa s psych. lekárom je ako keby som chcel skočiť z okna. neverím týmto ľudom ani náhodou, lepšie si nájsť na internete dáky prírodný liek, ktorý posilní nervové bunky a zlepší náladu do ďalšieho dňa.

libino

Deprim doporucujem tiez.Zavislost zarucene ziadna. Ucinky vinikajuce. A hlavne ziadne neziaduce ucinky po dobrati lieku ako napriklad zhorsena pamat a pod.
Zial nema nic spolocne so spanim. Posobi cisto antidepresivne a zlepsuje naladu aj z dlhodobeho hladiska.
Hovorim z vlastnej skusenosti.

fasta

Milý jony_ !
Na spánok ti lieky netreba!Radšej to ber ako poslednú možnosť!Radšej skús spať na inom mieste, večer sa okúp a urob si nejaký relaxačný čaj.Ak ťa trápia nejaké problémy, skús toto: možno sa ti to bude zdať smiesne, no nieje.Na papier si večer napíš všetky problémy ktoré ťa trápia.tento papierik daj do inej miestnosti- kde nebudeš spať!naozaj pomôže :). daj vedieť ako :)
fasta