žiarlivosť...

Príspevok v téme: žiarlivosť...
tiby pleas

Ahojte, co mam spraviť aby moja priatelka prestala bezdovodne žiarliť? nechodim von zo žiadnymi ženami ani kamarátkami ,vždy som jej bol verný a ona ma aj tak stále kontroluje ci už telefonicky, alebo aj osobne.Už som jej to vysvetlil, že mi je to neprijemne a že mi musi veriť no ona je stále rovnaka... Už neviem čo mám robiť ani prečo taká je, keď som jej úplne verný...poradte prosim!!!

tiby

Nebývame spolu, ale sme spolu každý deň približne 2-3hodinky,niekedy viac niekedy menej. Ja už som jej to vysvetloval, ale po par dnoch je to take iste ako predtým. Je to pravda že sa o mna boji, ale ako to bude potom v budúcnosti? ked to takto pojde ďalej tak budem zachvilku pod papučov a na voditku. Bojim sa, že sa to bude len stupnovať:(

safa

podla mna to je ziarlivost...chce byt sice s tebou casto,ale zaroven ta kontroluje,lebo sa boji,ze nejakej podlahnes..zalezi jej na tebe,ale strach jej nedovoli si to uvedomit...mal by si sa s nou porozpravat,a ak to nepomoze,ozaj ako pisal-a wowo1 - urob krik,ze ta to hneva...ak ta ma rada,musi ti doverovat

wowo1

mOno to nie je ani ziarlivost len potreba s tebou byt castejsie .ze jej proste chybas. Byvate spolu? ak ano tak potom je to as i ziarlivost ,ale ak ste malo spolu tak je to as itym ze ta potrebuje stale a boji sa.Niekomu to lichoti..Skus jej povedat ze v praci telefon nedvihas a tel si nerpajes a aby kontrolovala ze ta to uraza urob doma krik:}}