mam zle pocity...

nikto dolezity

angela333:ani si nevies predstavit ako by som chcela ist za nimi uz som rozmyslala vselijako ale mam skolu a nejde to:(ale ked ju skoncim co bude az o tri roky tak pojdem okamzite za mojim chalanom a aj k sestre.ale tiet tri roky veeeeeela a pre mna este viac...

doremi

tak to je zle,ale neboj,ved mas net,so vsetkymi mozes byt v kontakte aspon takto... a urcite ti ostali nejake kamosky,skus sa porozhliadat okolo seba,som si ista ze najdes nejaku spriaznenu dusu...

nikto dolezity

no nad tym sportom som uz rozmyslala a asi to skusim....a je to tak ze odchadza moja sestra s dcerkou,uvidim ich az o rok:(a tiez moja mamina ide za nou.jedina kamoska sa stahuje a to najhorsie ze moj priatel ide na vysku prec:(

doremi

hmmm,tak to je tazke sce to cas,aby si si na to zvykla/ol..ale skus to.Najdi si nieco co ta bavi a naplna,napriklad sport alebo nieco ine...neslubujem ze to hned pominie a bude to dobre,ale snad to aspon scasti pomoze...alebo mozes prist sem na net a len tak pokecat o tom co ta trapi... no a skus chodit viac medzi ludi,ved dufam ze nie vsetci tvoji znami odisli.... a ti co odisli/dufam ,ze odisli myslis ako na dovolenku alebo do zahranicia/ sa urcite vratia a ked aj nie,tak si 100pro najdes nejakych novych kamosov...