dobrý den, prosím vás o radu. neviem zabudnúť na minulosť- pred 2ma mesiacmi sa mi priznal už bývalý frajer- že je feťák, podrezal si žily, má hepatitidu c- a ja neviem ako na to zabudnúť, stále sa mi objavuje v pravidelných intervaloch ľútosť, smútok, hnev, otázky- prečo? v spojitosti s ním... popritom presne viem čo nechcem- nechcem ho už ani vidieť- sám si vybral a narušil dôveru- lebo ani neviem ako dlho ma klamal!
mám nového priateľa, je to dobrý chalan, mám ho rada a páči sa mi, prečo si takto kazím pekné chvíle života?? ako sa k tomu postaviť, ked ma ovládnu tie čierne myšlienky???vopred dakujem za názory
stopy minulosti
proste neviem, či robím dobre, ked mám už nového priateľa, ale neplánovala som to, prišlo to nečakane, že sme sa spoznali a dali dokopy...
prichal si H- vraj do ruky, ale pochybujem! mám priateľa, s kt. mi je fajn, ale niekedy si hladám proste dôvody, prečo by som nemala byť s ním- ale keby som sa rozišla, tak by ma to mrzelo... moje srdce je zranené, moje city sú nevyspytateľné...
a co fetoval, ked to na nom nebolo vidno? nie su vsetci chlapi rovnaki, neboj. na tom treba stavat tvoju znicenu doveru.
no problém je ten, že som mu verila- slepo a on ma chladnokrvne klamal, niekedy si vravím, že sa už nikdy nezalúbim, aby ma nikto neoklamal tak ako on, ale to sú len obranné mechanizmy...
bola som na všetkých testoch... city sa nedajú vymazať len tak ... ale boli to city k fetákovi, ktovie kolko krát bol čistý za ten čas... musím zabudnúť. dakujem za rady
mala si ísť na testy hneď ako si sa to dozvedela. kľudne tú hepatitídu môžeš mať aj ty.
No, len aby si tu hep. C nemala aj ty...
minulosta na s nesmie obmedzovat,musi byt len sucastou nasej buducnosti
na minulost sa ani zabudnut neda.asi to s nim boli pekne chvile ked sa neda zabudnut,co?poloz si otazku ci ho mas este stale rada alebo nie.vidim,ze ta to dost trapi,tak asi ho mas este stale rada.skus sa o tom vsetkom porozpravat s tvojim terajsim frajerom.urcite to bude lepsie:)a nezabudaj,cas je liek