stopy minulosti

Príspevok v téme: stopy minulosti
cry me a river

dobrý den, prosím vás o radu. neviem zabudnúť na minulosť- pred 2ma mesiacmi sa mi priznal už bývalý frajer- že je feťák, podrezal si žily, má hepatitidu c- a ja neviem ako na to zabudnúť, stále sa mi objavuje v pravidelných intervaloch ľútosť, smútok, hnev, otázky- prečo? v spojitosti s ním... popritom presne viem čo nechcem- nechcem ho už ani vidieť- sám si vybral a narušil dôveru- lebo ani neviem ako dlho ma klamal!
mám nového priateľa, je to dobrý chalan, mám ho rada a páči sa mi, prečo si takto kazím pekné chvíle života?? ako sa k tomu postaviť, ked ma ovládnu tie čierne myšlienky???vopred dakujem za názory

cry me a river

proste neviem, či robím dobre, ked mám už nového priateľa, ale neplánovala som to, prišlo to nečakane, že sme sa spoznali a dali dokopy...

cry me a river

prichal si H- vraj do ruky, ale pochybujem! mám priateľa, s kt. mi je fajn, ale niekedy si hladám proste dôvody, prečo by som nemala byť s ním- ale keby som sa rozišla, tak by ma to mrzelo... moje srdce je zranené, moje city sú nevyspytateľné...

igua

a co fetoval, ked to na nom nebolo vidno? nie su vsetci chlapi rovnaki, neboj. na tom treba stavat tvoju znicenu doveru.

cry me a river

no problém je ten, že som mu verila- slepo a on ma chladnokrvne klamal, niekedy si vravím, že sa už nikdy nezalúbim, aby ma nikto neoklamal tak ako on, ale to sú len obranné mechanizmy...

cry me a river

bola som na všetkých testoch... city sa nedajú vymazať len tak ... ale boli to city k fetákovi, ktovie kolko krát bol čistý za ten čas... musím zabudnúť. dakujem za rady

teepee

na minulost sa ani zabudnut neda.asi to s nim boli pekne chvile ked sa neda zabudnut,co?poloz si otazku ci ho mas este stale rada alebo nie.vidim,ze ta to dost trapi,tak asi ho mas este stale rada.skus sa o tom vsetkom porozpravat s tvojim terajsim frajerom.urcite to bude lepsie:)a nezabudaj,cas je liek