Kto tiež chudne a občas mu stojí váha?

leila

Ja tiez chudnem, resp. chudla som, lebo teraz sa mi tiez zastavila vaha na 53 kg a nie a nie ist dalej dolu a to uz 2 mesiace... cvicim, jem stale menej a nic. Tak naozaj uz neviem... Mozno to je hranica, za ktoru sa uz nedostaneme.. Aja - kolko vazis?

aja05

ahoj trdielko tak ja cvicim vacsinou aerobik stiahla som si z netu dvd nejake a aj v emme bolo to cvicenie so zorou ochodnickou ta ma tiez dobre cviky na stehna,tak skusam to.A potom este bicyklujem na stacionarnom bicykli a mam aj kilove cinky tak s nimi na ramena cvicim trosku.Cvicim cca hodinu denne,chcem si kupit aj stepper a zacat behavat.Ja som uz uplne posadnuta tymto chudnutim takze si ma moc nevsimaj :) a papat zdravo po tej 6 uz nejem a vela rybiciek zjem a zeleniny.

trdielko

aja05

awoj kocka mohla by si miporadit nejake cviky a co papat?mojim cielom je dat dole 10 kil...nechcem to hned ale pomalicky...tak keby si bola taka dobra a poradila bola by som ti veeelmi vdacna...

aja05

No prvych 10 som schudla tak ze som vela cvicila,chodila behavat a menej jedla. potom som skusila 90-dnovu dietu za 3 tyzdne som dala dole 8 a dalsich 4 som len delenou stravou a pohybom. Teraz sa mi to trosku zastavilo,aj ked menej jem,cvicim hodinu denne.Nikedy mi je uz na zblaznenie.

aduliena

Vôbec sa nad tým nestresuj, je to normálne, že sa ti váha zastaví na určitý čas. Ale pohne sa to ďalej, chce to trpezlivosť.

chrumka

Ahojky, ja tiez chudnem no zatial len druhy tyzden schudla som 1kg ale stale to kolise, v podstate ako keby mi ta vaha stala stale na jednom mieste. Musim zacat sportovat, zatial som len upravila stravu. Pocuj aja, ako si schudla tych 22 kg? No ja chcem schudnut tych 5kg a stale mi to nejde.
Vdaka :)