urolog

kleo777

Dobry den. Mam 37 rokov a moj problem sa zacal zaciatkom aprila. Neviem sam,mozno som prechladol,alebo co,no zacalo sa u mna prejavovat svrbenie v mocovej trubici a po niekolkych dnoch aj vytok niecoho bieleho z penisu spojene s palenim pri moceni. Navstivil som urologa,ktory mi vynadal do kurevnikov a poslal ma k dermatovenerologovy. Po odobrati sterov mi predpisal preventivne Ciphin. Liek som vzorne vybral, avsak testy z vyteru ani krvy nepreukazali ziadnu pohlavnu chorobu. Moje problemi sa zmiernili,no stale trvaju. Po mesiaci som znova poziadal o kontrolne vysetrenie,ktore mi urobili,no uistili ma, ze je vsetko v poriadku. Vypil som vsetky mozne caje , prostenol a podobne veci. Moj problem,sice ustupil,no stale mam pocit jemneho palenia na konci penisu a taky pocit , akoby mi chcel unikat moc. Co je najhorsie,minuly tyzden som zistil,ze moje semeno zmenilo farbu na zlto-hnedu. Som v strasnych stresoch a mam sedave zamestnanie. Velmi sa bojim co mi je ,prosim ak niekto viete , pomozte mi , som skutocne zufali a neviem ako dalej. Dakujem a cakam skoru odpoved,alebo ason kontakt na niekeho kto mi pomoze.

teka

k dobremu urologovy je zazrak sa asi dostat,lebo ja uz 4 roky mam otrasne bolesti-rezanie ako ziletky pri moceni a aj doznievajuce po moceni a nikto mi nevie poradit,ani gynekolog.,ani kozny lekar,...kto by mi mal uz len pomoc???Prosim dakoho?

**

u nás sa objednáva tiež, ale to už sa berie ako prednostné vybavenie a teda príplatok 200,-Sk
inak sa tam sedí pol dňa, pokiaľ neprilatím, tak tam musím toľko sedieť
a odkiaľ si? nevieš mi odporučiť? dakujem

damaxy

teraz uz netreba odporucania,zmenili to len neviem či nie je vhodnejšie sa objednat ako vysediet pred ordináciou pol dna.U nas to takto funguje ale doktorko je s velkým D