ahojte:)mam strasnu chut na jedlo aj ked nie som hladna...ak to zase na mna pride tak sa snazim nieco robit ale dlho nevydrzim a aj tak sa musim najest...chcela by som jest 5krat denne male porcie ale nedari sa..a zacala som aj cvicit kalanetiku..poradte nieco prosiiim:)dakujeem:)
velka chut na jedlo
Ahoj, ja jedávam ráno ovsené vločky s cornflakesmi a k tomu buď jogurt alebo mlieko a med, výborne to zasýti, super je tiež musli :-) Myslím však že nie je dôležité čo konkrétne to bude, hlavne aby boli raňajky - najlepšie však výživné ktoré zasýtia nadlho :-)
a pečivo len celozrnne? my máme doma rožky celozrnné a chleba slnečnicový, môže byť?
ja náhodou jedávam rožok s light syrom a rajčinu a papriku na raňajky,tak podla mňa je to celkom dobrý nápad-pečivo, lebo ked som mala pred pár rokmi obdobie,že som 9mesiacov nejedla žiadne pečivo,mala som z toho zdravotné problémy,a tak som prišla na to že treba jesť všetky druhy potravín aj sladké aj mastné ale v malých množstvách...
ja si davam na ranajky vizivu s piskotami
a čo je dobré na raňajky? S čím sa dajú jesť cereálie? doteraz som ich máčala v mlieku, ale v poslednej dobe ho nejak horšie znášam, takže sa mu snažím aspoň ako-tak vyhnúť. Viem, že na raňajky je dobré ovocie, také jabĺčko. Rožky sú asi nie dobrý nápad, že? myslím celkovo pečivo...
no ja mám takisto strašnú chuť na jedlo, hlavne navečer, to je najhoršie :( doobeda vydržím aj bez jedla... ale naobed a večer je to strašné. Čo mám robiť? :(
no ale mne nepomoze ani voda ..ani liter vody..ked mam chut na jedlo...a tu kalanetiku cvicim len tyzden..na bruchu moc necitim ..ani svalovku nemam ..ale na zadok a boky je v pohode..tam ci tim riadne..ale dnes som si pozicala pilatesa nejake 3dvd tak skusim aj to..
ber StJOhnsWort, a 5 HTP, ja to beriem a stratila som pazravost....