narodky

kupelnik

mne na narodky napisala 5 stranovy list :))) a to je lepsie ako daco kupene aspon pre mna :)
a za necely mesiac su narodky tak dufam ze daco vymysli :D

romca

Tento problem uplne chapem...myslim ze skoro kazda zena ho ma lebo muzov potesit je onieco tazsie ako nas.Priatel sa buduci rok chysta do sveta...tak som mu kupila na narodky Sprievodcu jednotlivimi statmi.Na meniny som ho pozvala do dobrej restovracie.

**

maria.sen: všetko sa dá napasovať, totiž výber darčeku ak už trvá dlho pôsobí na psychiku a človek je v koncoch a to vplýva na duševné zdravie, takže určitá prepojenosť tu je:)
a potom kde sa to mala spýtať? na chatoch ľudia moc neporadia, skôr si uťahujú a je nejaké forum kam by sa to dalo napasovať? skúsila to sem a našla ľudí, čo sa jej snažia poradiť a mne osobne táto tema len prospela, rovnako ako téma teším sa na zajtra, kde ľudia pridávajäú vtipy alebo príhody, psychická pohoda je dôležitá, samozrejme, že hlavná nápln je zdravie:)

katika88

Moj priatel ma zase rad motorky tak som mu kupila presnu repliku harleyky v mierke 1:18 a on sa strasne potesil ;-)

maria.sen

prepacte, no mala som pocit, ze toto je forum pre tych, ktori maju zdravotny problem alebo ho nemaju, ale chcu sa ohladom zdravia poradit. nevedela som, ze sa tu vyberaju darceky pre frajerov :o(.

**

alebo, ked si teda vravela, že niečo väčšie, tak pozorne počúvaj, možno by potreboval napr. optickú myšku k počítaču. najlepšie bezdrôtovú. taká naozaj kvalitná stojí okolo 800,-Sk a taká nekvalitná bezdrôtová optická sa dá kúpiť už aj za 400,-SK
neviem koľko peňazí chceš na neho dať, ja ti radím všímať si ho teraz, že čo potrebuje, pozorne počúvať, či nevyslový nejaké prianie čoho sa môžeš chytiť:)

**

tak neviem. a nejaké iné oblečenie? alebo kozmetiku? alebo si všímaj čo potrebuje, napr. ja som môjmu dala k meninám takú kvalitnú pentelku, lebo tú jeho kvalitnú stratil