Ahojte stalo sa mi to asi tak ... 3-4 razi neviem čo to bolo ale ignorovala som to... až raz som kkukala dokumenták... o infarkte do teraz som si myslela že inf. je že ked niekoho klepne alebo sa zosipe na zem.. ale tam boli aj ľahšie .. infarkty čo boli pri vedomi aa mali také priznaky ako ja............ mno začalo to že v strede hrudnika.. som pocitovala taký tlak ako keby som sa nemohla nadýchnuť.. uplne ma oblial studený pot.. pomali som to rozdychovala.. strašne mi prišlo zle . trvalo to asi tak....... 1 minutu.. tak neviem čo to je.. hm poradíte či mám isť ku lekárovy či nie.. a ešte pycháva ma pod rebrom tak že sa nemožem nadýchnuť.. ked sa nadýchnem tak ma to strašne pychne ale to iba niekedy sa mi stáva:)
môže to byť infarkt... alebo niečo zo srdcom prosim poradtem
tak to pichanie moze byt od chrbtice....
tu skoliozu ti urcil ortoped?? lebo mne tiez povedala na plucnom ze to mam skoliozu a ze to z toho ma picha a pali v okoli srdca a pritom ziadnu skoliozu nemam,bola to uplne ina pricina.....nastastie sa na to prislo....
mno ja by som aj šla doktorovy.. ale mám len 16 a naposledy sa mi to stalo pred 5 mesiacmi tak neveim
treba ist k internistovi a ten ti urobi ekg a echo a tam ti povedia ze ci je to od srdca ale moze to byt aj zo stresu....ja som mala tiez take pocity a nakoniec ze nedostatok serotoninu....