ahojte chcem sa spytat ci nahodou neviete ci je lepsi make up x-ceptional wear od gosh alebo true match od loreal. true match som skusila bola som spokojna vydrzal mi aj dost dlho ale teraz sa mi uz mina a rozmyslam ze by som skusila aj ten gosh, ale s loreal som bola spokojna tak neviem ci mam ostat pri nom alebo skusit ten druhy. tak mi prosim poradte ktora ste skusali oba ktory je lepsi??? lebo nechcem kupit blbost :)
gosh alebo loreal?? make-up
max factor alebo lancome
jasne max faktor je best:-))ich spiraly aj make upy nemaju konkurenciu:-)
Gosh alebo Loreal? moja odpoved- Max Factor :))
Listok, tie odporúčania musíš brať s rezervou. Objektívne by to bolo, keby si vedela aké make upy dievča vyskúšalo. Väčšinou tie mladučké doteraz používali kozmetiku Miss Sporty, Gabriela Salvete, alebo Astor, no a kúpia si Gosh a idú z toho odpadnúť aké je to fantastické. Keby niektorá mala skúsenosť aj s Loreal, tak by to bolo iné. No ešte sa môžeš popýtať v predajni, ale tam nie každá predavačka vie poradiť dobre. Ak budeš skúšať niečo iné ako Loreal, tak potom Max Factor. Mám rada tieto dve značky.
mirka23 dakujem za radu ja som nad tym rozmyslala preto lebo som na ten make up od gosh nasla tu na zdravi dobre odporucania a cenovo je rovnako s loreal :) asi ostanem pri osvedcenom ked mi je dobry to len takto obcas vymyslam :) dakujem
a kde si vlastne kupujete tú značku gosh? lebo ja som pozerala v DM drogérii a tam to nemajú, ani inde som to nevidela.
Myslím si že Gosh je slabšia značka ako Loreal. Takže Gosh si nekupuj, do horšieho by som nešla. Asi preto rozmýšľaš nad touto značkou, lebo je lacnejšia, ale Loreal je kvalitnejšia, potom by si nebola spokojná.
Neskúšala som make up, ale mám skúsenosť s maskarou, Loreal bola lepšia ako Gosh. Keby som rozmýšľala nad inou značkou ako Loreal, tak potom Max Factor.