... DIÉTA - podľa lunárneho kalendára ...

sach

ja o tom viem len okrajovo: takze, je to 7-dnova dieta, pocas ktorej mozes zhodit aj 5 kil. Takze 3 dni pred splnom jes uvareny karfiol, ten dalsi biely jogurt, tvaroh, postruhanu mrkvu, kapustu,
pocas splnu pijes len vodu a nesladeny caj, radsej ziadne dzusy ani mlieko, no a tie dalsie 3 dni to iste akurat ze v opacnom poradi. efekt je ten, ze sa ti precisti telo, stiahne zaludok a vycibria chutove bunky, takze ak si striedmy, tak aj 3 tyzdne po tom jes obmedzene a nic ti nechyba. cely princip je v tom, ze ked je spln, tak mesiac je najblizsie pri Zemi, cize jeho gravitacna sila je najvacsia, preto sa cely metabolicky proces urychluje. Zvacsene to vidno na slapovych javoch. dufam ze som vam to aspon trochu priblizila:) vela stastia

alti

Doma mame len jedneho velkeho chlapa, ktory v nasom babinci je casto pomerne malicky. Napis pls autora a nazov knihy, dakujem.

tanik

Je dieta podla luny, prave som to dostudovala v knihe, pri urcitej faze mesiaca mozes jest urcite potraviny a urcitym sa musis oblukom vyhybat.Ale kd mas v dome chlapov, tak je to asi velmi tazke spojit s tymto lunarnym rytmom. Ale dnes je spln, takze kto ste moc nepojedli a vela pili, tak sa Vam hadam podarilo nieco zhodit, ale mate na to este 2 tyzdne pokial mesiacik bude ubudat, tak spravnym stravovanim a pohybom mile baculky bude ubudat aj z Vas, lebo telo sa v tejto faze cisti a zbavuje necistot. A este nasledujuci den nerobte nic povrchne lebo by ste to museli robit este raz. Dobru noc a pekny pracovny tyzden.

Alternativa

Luna je uz vela rokov moj kamarat, citim jej vplyv a aj viem o jej posobeni vela. Ale o diete som nepocula, preto som sa pytala. Lebo Luna nehovori pri cuvani o hladovke v style pitia len cajov, mineralok, vody. Ten nas mesiacik tiez rad svieti na spokojnych a nie hladovanim znicenych ludi ;o).

E l á n i s t k a

Alternativa
podla fáz mesiaca - sa strawujes teda napr. ked mesiacik cuwa tak telo by malo chudnut pretože budes chudnut rýchlejšie tak tam je iné strawowanie a celkowo sa odporučaju bylinkow. cajiky mineralky ...
a ako lunarny kalendar prispiewa na Twoje rozhodnutia ???
pocula som o tom ze podla lunár. kalend. su obdobia kedy by bolo lepsie nawstiwit saunu a kadernicku aby to bolo lepsie pre nás a wplýwalo to na nás lepsie - to si myslela ???

Alternativa

A mozete napisat, pre utisenie mojej zvedavosti, akaze je to dieta? Lebo lunarny kalendar tak prirodzene vplyva na niektore moje rozhodnutia ale o specialnej diete som nepocula.