RNG prosim o radu

Príspevok v téme: RNG prosim o radu
hribik

V priebehu prazdnin sa mi uz asi 3x stalo, ze som nahle pocitila tlak na hrudi a nemohla som sa poriadne nadychnut. Po cca 10 minutach to preslo. Z coho by to mohlo byt ? Bojim sa, ci to nie je zo srdca. Lava chlopna sa mi celkom dobre neuzatvara, ale vraj na to nepotrebujem lieky a mozem rekreacne sportovat. Mam strach ist k lekarovi :(

livca

prosim o radu alebo nazor, uz 2 dni mam testne podr rebrami vnutorny pocit chvenia ktory je lokalizovany jemne v lavo,trva len par sekun apotom zanikne. tento pocit sa opakuje priebehu dna aj v noci dost vysokou frekvenciou urcite niekolko krat za hodinu. nie je to bolestive len neprijemne a vyrusujuce. mam 32 rokoc a este som sa stym nestratla. nedavno som sa vratila z Bulharska, kde takmer vsetci mali zaludocne tazkosti, takze neviem ci to moze mat nieco s tym spolocne. dakujem za kazdy nazor alebo radu.

RNG

Zazraky robi len Boh, a ten ich spravil akurat dost v prirode, my sme zatial objavili len zlomok z toho, co tam je.
Zmenena strava(menej cukrov,ked sacharidy, tak z komplexnych celozrnnych produktov, viacej zelenin) a pravidelne cvicenie alebo dlhe a rychle prechadzky na cerstvom vzduchu su najcennejsia rada, co mozem dat. Ostatne doplnky su tiez pomocne ale bez toho zakladu nie su velmi ucinne....

citrikrom

juuj, dakujem vam velmi pekne za radu.
Takze od toho rdsej nebudem icakavat ziadne zazraky, aby som nebola sklamana...
v kazdom pripade vam dakujem a prajem pekny vecer:)

RNG

citrikrom podla zlozenia obsahuje vytazok z garcinie cambogie, hydroxycitricku kyselinu, ale nie je tam napisame kolko.
Ja som ju kedysi davno uzival HCA, lebo zastavuje premienanie prebytocnych cukrov na tuky v bunkach, davka 2x1000 mg denne, ale okysluje telo a po case som dostal nieco ako potnicky-drobne pluzgieriky, tak som to musel zredukovat na 1000 mg denne.
Malicilinko som schudol.
Reklama, ze to spaluje tuky je falosna, nic take nikto nedokazal.
Ale aj zabranovanie vzniku novych z prebytocnych cukrov je pozitivne, lebo ked nove tuky nevznikaju v tele, a tuky sa stale palia na vyrobu tepla, v konecnom dosledku to ma vysledok odtucnenie.
Chrom len znizuje udajne chut na sladke a hladinu cukru v krvi, na mna nemal ziadny ucinok. Asi ale pre to, ze uz 37 rokov robim s nehrdzavejucimi ocelami takze asi dostanem cez kozu az privela chromu.

citrikrom

dobry den RNG...mohla by som sa vas prosim spytat ohladne tabliet s nazvom citrikrom, ci o nich neviete nieco pozitivne negativne, akekolvek? zacala som ich uzivat alenapriek tomu by ma zaujimalo ci funguju, resp mozu pomoct. dakujem

hribik

hm no to je teda pekne zistenie .. asi si predsa len zadovazim lecitin. Su ucinne aj ine tablety (lecitinove) ako granulat lecitinu ? Velmi sa do toho nevyznam :((

RNG

hribik, kazdemu sa cievy zanasaju, vyse 50 % ludi zomre na zlyhanie organov kvoli zlej cirkulacii(srdcove infarkty, mozgove porazky, zlyhanie ladvin, pecene, pankreasu...)
Typicke rozbory nanosov z zilach mladych vojakov-20 rocnych-(zabitych vo vojne v Iraku)boli 15 % cholesteroly, 80% stvrdnute tuky a 5% mineralove nanosy.
Takze nanos je vlastne tukovo, bielkovinno mineralovy "laminat" a je s vekom coraz hrubsi a na vacsej ploche, pokiasl ho neadresujes rozpustanim tych tvrdych tukov a tukovo bielkovinnych zlucenin(lipoproteiny=cholesteroly) lecitinom, a tie tvrde skrupiny mineralnych nanosov rastlinnymi kyselinami(hlavne ovocne, proces nazyvany chelacia)

hribik

skor ci ten tlak na hrudi nebude od chrbtice, mam ju dost skrivenu, jeden cas som nosila korzet a stava sa mi, ze ma picha v okoli srdca alebo niekedy i na pravej strane.
Inak minuly rok som si dala urobit testy na cholesterol a mam ho v norme, takze cievy sa mi nemaju z coho zanasat. Doma jeme zdravo, vyprazane malokedy, vacsinou len varene, dusene, sem tam pecene maso. Mliecne vyrobky vylucne len nizkotucne.

RNG

Niektore oleje tiez rozpustaju tvrde tukove nanosy, ale len velmi mierne(lanovy, rybaci, vitamin E,a ine, za studena tlacene oleje, vcitane kokosoveho.)

RNG

hribik, skolioza je obvykle spojena s nedostatkom mineralov. Da sa odstranit pravidelnou trakciou(natahovanie chrbtice kazdodenne niekolko hodin, najlepsie pri spanku.No a samozrejme doplnkom extra nineralov na kosti, pripadne aj klby, lebo aj platnicky potrebuju regeneraciu zo zdeformovanych na rovne.
......
Alergie su obvykle nasledok zanesenia organizmu(teda okrem vrodenych alergii) a nedostatku cistiacich enzymov.
Cast sa da potlacit(vzdusne alergie na prach, pel vytrusy roztoce;...
pouzitim potravinovych doplnkov proti alergiam,potlacenim histaminovej reakcie ako quercitin, bromelain(enzym), vitamin C curcumin, dumbier, omega 3 kyseliny.
Potravinove alergie sa casto daju potlacit pouzitim enzymov, ktore rozlozia pricinu alergie, alergen, ktory telo nevie spracovat a odstranit, a nakoniec je pricinou zapalov, ako kazde ine zamorenie tela.(Pancreatine, Multienzyme, bromelaine, papaine, nattokinase, serrapeptase, lactase,...)
Protizapalove tiez pomahajuce proti alergiam:curcumin, dumbier, boswelin, GLA z pupalkoveho/borakoveho oleja, rozmarinicka kyselina a viacero inych protizapalovych.
.....
Zvacsena stitna zlaza je nedostatok jodu, to nie je problem dodat(jodova tinktura na kozu alebo jedla bohate na jod: kelp, spirulina, kombu)