Nausnica v uchu - akupunkturne body

Príspevok v téme: Nausnica v uchu - akupunkturne body
mery123

ahojte,
mam taku dilemu,chcela by som si dat nausnicu do ucha v tej vyssej casti ale kozmeticka mi to nechcela spravit ze vraj su tam akupunkturne body a nechce mi uskodit..prosim vas mate s tym, niekto skusenosti???ale len v tej vyssej casti,nie dole kde sa davaju bezne, ze by ste si dali nausnicu a vyrazne sa vam zhorsil zrak alebo nieco ine??mne to nepripada az take nebezpecne ved ludia si prepichuju usi po starocia a keby bolo nieco zle na tom asi by sa proti tomu nieco robilo..alebo by sa to nerobilo vobec.ta kozmeticka ma dost vystrasila a tak teraz stale vaham...

alicakl

Aduliena:super odkaz.Ja som dala dcére prepichnúť uši už v pôrodnici,za čo ma lekárka strašne zdrbala. Tiež kvôli bodom.Vraj tie problémy sa môžu prejaviť skryto,alebo v neskoršom veku. Tak ma doľakal,že druhej som uši prepichúť nedala. Inak sama mám na jednej 5 a na druhej 3 náušnice.Ale teraz už váham. Pozriem ten nákres-možno s ním zájdem k lekárke,nech nájde miesto bez bodov.

nella90

osobne sa mi nausnica hore moc pacila..fakt som ju chcela a tazko sa mi s nou lucilo..ale fakt ak mozem odporucit... radsej tri dole ... moj nazor

nella90

Ahojte... ja mam tiez nausky vpravom uchu tri ... dole a nerobia mi ziadny problem(pokial neratam pociatocne hojenie..)ale v lavom uchu mam hore nausnicu a to teda bolo nieco .neustale sa telo branilo krv, hnis a pod. musela ist von..nieco na tych bodoch bude... a hodne zalezi od nastrelenia, resp. prepichnutia..

kingho

baby aj ja rozmyslam nad nauskov ale dole nie hore...moja matka mi ale nece dovolit koli tym bodom...:)
co mam robit?ň

raptor

noo ja mam v kazdom uchu 3 nausnice a vsetky mam dobre len v pravom uchu ju mam uz tyzden aj nieco a stale mi to krvaca...mam obcas bolenia hlavy ale neviem ci to mozem pripisovat k tomu,....je to
mozne?

dominka

Aaale vy z toho narobite vedu...v pravom uchu mam 5 nausnic a nic mi nie je...staci, ked vam usi nebudu prepichovat kamaratky, ale normalne skoleny typek v salone a je to...