Nausnica v uchu - akupunkturne body

Príspevok v téme: Nausnica v uchu - akupunkturne body
mery123

ahojte,
mam taku dilemu,chcela by som si dat nausnicu do ucha v tej vyssej casti ale kozmeticka mi to nechcela spravit ze vraj su tam akupunkturne body a nechce mi uskodit..prosim vas mate s tym, niekto skusenosti???ale len v tej vyssej casti,nie dole kde sa davaju bezne, ze by ste si dali nausnicu a vyrazne sa vam zhorsil zrak alebo nieco ine??mne to nepripada az take nebezpecne ved ludia si prepichuju usi po starocia a keby bolo nieco zle na tom asi by sa proti tomu nieco robilo..alebo by sa to nerobilo vobec.ta kozmeticka ma dost vystrasila a tak teraz stale vaham...

timciq

cawky....ja by som si aj s kamoskou chcela dat prepichnut usi...len sa nevieme rozhodnur ci do praveho alebo laveho ucha........viete niekto poradit??????

diduuškaa

no tak...ja uuš mam prepichnute ucho 6-krat.....a vždy mi ho prepichovala moja sestra....na koniec som sa rozhodla dať si nauušnicu aj tam hore na honu časť ucha ..nakoniec som si v google našla stranku z akupunktními bodmi a tam som našla tie body...tak podla niich som si upne sama prepichla ucho uš je to asi pol roka čo ho aj tam hore mam prepichnute a niišt sa mi nestalo...ja som po tom tak velmy tuužila...a nakoniie to ani moc nebolelo len to je nepriemny pocit ked praska ta chrupavka...:D :D :D a to je asi šecko..:D :D :D

kiskaaaa

kingho: ja ked som si davala prepichovat ucho tak som doma o tom ani heovorila..proste som si len tak zmyslela ze s kamaratkou ze si idemem dat prepichnut do salonu a bolo a nebol problem ze om nemala obcanak alebo co..mama ptm len pozerat mohla :D ale je pravda ze ja som si davla prepichovat dole nie na hornu cast..

kawča

ajoj..cela by som sa spytat ze ci je prepichnutie do chrupavky nebezpecne?...ze ci sa mi nemoze nieco stat napr.niake zdrawotne problemy?...ja mam jednu dole wedla normalnej uz od narodenie a tu som si dala prestrelit v zlatnictve...a teraz sa bojim ze ci sa mi nic nestane ked si dam do chrupavky.....plllllllls te kto wie plls poradte mi :ňdiky moooc

Lajoška :)

Ja som si ucho prepichovala sama nič mi nieje a je tomu už dobrých pet rokov dozadu nič mmi nieje každy mi hovoril že mi budu mmusieť odrezať ušný lalok lakali ma ja som tomuale nechcela veriť a ani som neverila teraz tam nosím najnovšie naušnice ako napr s napisom 69 je to podla mna IN každa by si mohla keď vlastne chce dať do ucha na viac ďierku mňe sa to vlemy pačíí a kto si nieje isty tymi bodmy nebojte sa v uchu je ich vwelmy malo viac je ic naopr v jazyku to by bolo horšie nebojte sa a nazbierajte odvahhu nič to neije len si to pre prepichnutim dobre pozmolte s prstami aby steto malo vyrazne cervene a potom prepichujte potom to vlasten ako keby znecitite nic nebudete citit no skuste je to fasa pocit ked to je zahojene a cistite si to radšej z liehom lebo ja osm si to cistila s prexidom ale zapalilo s ami oto a zacala osm z liehom lieh dobre štipal ale dal mi to preč a teraz som šťastnáá :) BY HAPPY

tinulik24

ja som si dala dole na uško nastreliť ešte 2 k tej pôvodnej, je tomu už 6 rokov - ani ich tam už nenosím, začala som byť alergická na kovy, predtým nič v poho - nosila som aj bižutku každý deň, dnes sa vyhádžem aj od gombíka na rifliach - musím všetko prelepovať...takže tak. Keď som nad tým spätne uvažovala z čoho som mohla dostať tú alergiu, tak toto bola jediná vec, ktorá ma napadla..okrem toho sa mi to ťažko hojilo. Asi na tom niečo bude - na tých bodoch.

domcica

mnoosky... ja mam tez osobne.. 3 dierky uchu....ehm...dole a cela by som kruzok hore,,,,mnoo te 3 dierky mi prepichla kamoska a zetial vsetko v poho....mnoo..ehm,,,1 bola normalnou ihlov na sitie videnzifikovana..a 2 som si kupila v zdr potrebach sterilnu ihlu,,,,ehm....inak....je to ok..len ked si robite dierjy doma potom ich nemusite cistit alkoholom aj ked sa to odporuca..mnoo ja som cistila a potom ma mooc bolelo a teraz necistim tak ma neboli a vserko v poho.. je to SUPEEER!!!!! kazdemu to ce to odporucam ... lolik...