Asi bude treba obriezku

alia

mathias92..ked budes mat cas.Ak ta to tak velmi trapi ako pises,ze si to urobis aj sam tak si zajdi k nemu co najskor.Ide o tvoju spokojnost.

mathias92

Diki vsetkym ! Ked budem mat cas navstivim urologa . Myslim ze nie je potrebna uplna obriezka ciastocna by mi mala stacit.
Este raz DIKI !!!!

msaj

neviem, či je nutná úplná obriezka, ale určite sa to dá aj nejakým iným spôsobom, mám syna, ktorý keď bol malý tiež mal zúženú predkožku, tak som s ním bola u urologa a on mu to veľmi šikovne rozšíril, dva dni vrieskal a v pohode odvtedy žiadne také problémy nie sú, ak to je viac zúžené tak zasa susedkinmu synovi to robil nejako chirurgicky - rez , ale určite ho neobrezali celého, takže zájdi k urologovi a ten ti povie čo a ako, dnes s tým má problémy veľa chlapcov, určite nie si sám, držím palce

xixi

Je aj nejaka ina cesta ako to dat do poriadku?Myslim okrem obriezky?Pretoze cim bude zalud stale vonku a bude sa teda neprestajne obtierat spodneho pradla straca na jeho citlivosti. Mne osobne sa to fakt,ze nepaci.A co som sa rozpravala s viacerymi boli medzi nimi aj muzi tak im tiez nie.Ale ak to je jedina moznost ako napravit co priroda pozabudla drzim ti palce.A hore hlavu uvidis bude dobre.Daj nam o sebe vediet.

eva5

sorry pisem jak debil na rychlo, takze este raz: ;-)

Ze mne sa obriezka na penise paci, a ze urcite sa nemas coho hambit, je to COOL.

eva5

Ahoj, mne sa obrizka paci, takze ak by si si naaahodou ze budes o nieco ukrateny, tak 100% nie.
Bez do toho...
Urolog ti to urobi a neodkladaj to .Je to nozmalna vec vela muzov to ma ;-)

neo

ahoj mathias92.
Nic si z toho nerob. Nie je to ziadna katastrofa a stava sa to. Zajdi za urologom. Pat dni ta to bude mozno boliet ale potom to bude v pohode.