Ahojte, zaujimalo by ma, aky mate nazor na vekove rozdiely, medzi mnou a priatelom je to 7 rokov (ja mam 16 a priatel 23)... ochvilu snad oslavime 2.vyrocie nasho vztahu, pozname sa s rodicmi, vsetci nam drzia palce, avsak obcas sa zamyslam, ci ten vekovy rozdiel nie je vela. Ci by sa to mohlo odrazit neskor, na nasom buducom spolocnom zivote (ak sa podari), rozdielne pohlady, nazory. O to viac tento rozdiel pocitujem teraz, ked priatel ma posledny rocnik vysky a ja som "este len" 2.rocnik na strednej. Zaujimalo by ma, co si myslite o podobnych vztahoch, aky rozdiel este je podla vas "v norme".
Vekovy rozdiel medzi partnermi
on ochvíľu končí vysoku a začne pracovať. bude mať rôzne starosti a úplne iný život ako zen školský. a ty budeš ešte 2 roky stredoškoláčka. potom určite pôjdeš na vysokú, lebo by bolo blbé, že on má vysokú a ty nie. A kym ju skončíš to bude ešte 6-7 rokov. vydrži ten vzťah dovtedy, alebo budete byvať spolu a on ťa bude živiť? Rozdiel nie je veľký, len ty si mladá. Kam pospícháš devenko????
nic v zlom, ale podla mna spolu nevydrzite, ty budes chciet spoznat aj inych muzov, nech by on bol akokolvek dokonaly. skratka, zacali ste si spolu prilis skoro. ja mam 32 rokov a moj partner 39, vekovy rozdiel nepocitujeme, ale keby som ja bola stredoskolacka a on uz pracujuci, neviem, o com by sme sa asi tak rozpravali.
panadolka, mne sa zdáš byť dosť vyspelá, podľa tvojho prejavu.
Váš vzťah môže vydržať a nemusí, ako každý iný. Ak ste spolu už dva roky, je to vážny trvalý vzťah. Záleží len od Vás dvoch. Nerob si starosti kvôli veku, ak vám to klape.
Podla mna nie je na tom nic zle, zamilovat sa v 14tich :). V podstate mas pravdu, vazne som to zacala brat trocha neskor. Ale rada by som reakciu na ten vekovy rozdiel.
Jednoducho - videli ze to je vaznejsie ako len taka 2mesacna zabavka. Pubertiacka nevyspela? Nepoznas ma preco taketo nieco pises? No dobre tak dajme tomu ze som skazena nevyspela pubertiacka:)... co ty na ten rozdiel?
hanka má pravdu. ak by si mala 20 a on 27, je to normálne. Ale v 16-tich je to blbá otázka. Si mladá ešte nevieš čo ťa čaká. Začala si veľmi skoro na vážnu známosť, a tým veľmi skoro zostárneš a nebudeš mať detstvo. Panebože má pravdu 14 je veľmi skoro a ak si aj sexovala, no tak tento svet je ozaj skazený.
na túto otázku, by som ti odpovedala, keby si mala aspoň 2O rokov.
si ešte pubertiačka nevyspelá, ako ti mohli rodičia dovoliť vzťah v 14 rokoch???
Podla mna nie je na tom nic zle, zamilovat sa v 14tich :). V podstate mas pravdu, vazne som to zacala brat trocha neskor. Ale rada by som reakciu na ten vekovy rozdiel.
panebože ( ten nick je trošku blbý, ale nevadí), súhlasím s tebou. TENTO SVET JE SKAZENÝ !!!
-
panebože, ty si mala už v 14 vážnu známosť???
KAM TENTO SVET SPEJE????
Kde je detsvo a hry ???
Čo bude z takýcto detí, keď budú mať 40 rokov? Budú si nadávať, že si nič neužili a sú starí???
-
Panebože zachráň tento skazený svet!!!