Ahojte, zaujimalo by ma, aky mate nazor na vekove rozdiely, medzi mnou a priatelom je to 7 rokov (ja mam 16 a priatel 23)... ochvilu snad oslavime 2.vyrocie nasho vztahu, pozname sa s rodicmi, vsetci nam drzia palce, avsak obcas sa zamyslam, ci ten vekovy rozdiel nie je vela. Ci by sa to mohlo odrazit neskor, na nasom buducom spolocnom zivote (ak sa podari), rozdielne pohlady, nazory. O to viac tento rozdiel pocitujem teraz, ked priatel ma posledny rocnik vysky a ja som "este len" 2.rocnik na strednej. Zaujimalo by ma, co si myslite o podobnych vztahoch, aky rozdiel este je podla vas "v norme".
Vekovy rozdiel medzi partnermi
lebo viem, ze keby som s nim zostala, aj ked by som mala super zivot pri mori, bola by zo mna teraz stara tucna frustrovana mamka 6 deti, a vycitala by som si, ze som premarnila mladost. nedostudovala by som, chcel mat rychlo rodinu a tak. no a teraz mozno zostanem bezdetna stara dievka, tak neviem co je lepsie :-)) clovek vzdy chce, co nema. drzim palce
no to ani nikomu nehovorte, lebo z toho by mohol mat tvoj priatel problemy, sex s mladistvou.
kazdopadne, ak sa mate radi, nebudete sa predsa rozchadzat kvoli veku, vsak cas ukaze ako sa vsetko vyvrbi
!!!!: uz davno to tu nie je o tom rozdiele na ktory som sa pytala ale na mojich 14 rokoch a zaciatkom vazneho vztahu.
sandy21: casu je este dost :) ked si si tak uzasne uzila mladost, preco si potom pisala o plakani nad rozliatym mliekom?
jajka: dakujem :) je to velmi dobry pocit mat pri sebe niekoho kto ma lubi, ochranuje, pomaha mi.
acylpirin: neviem preco kazdy tak lipne na veku, ak ti to zlepsi priemer skazenosti tohto sveta a mozno aj naladu mala som nieco vyse 2 tyzdnov do 15. dobru noc ;)
sandy bravóóóó!!! dobrá odpoveď.
povedala si to uplne presne!!!
-
Veď ona sama nevie, čo chce? pýta sa na názor a pritom si hudie to svoje.
ešte je nezrelá.
prečo by mala mať stratenú mladosť? ved sa normálne chodia baviť ako iní mladí ludia. iné 16 sa flákaju po diskotékach a spia s kdekým, to je v pohode. ked má niekto vážny trvalý vzťah v 16 to v pohode nie je? ved nepise ze sa chce vydavat. ...
vsak je to na tebe, ked sa na to citis, tak sa vydaj zanho hoc aj zajtra, iba o vynimku poziadate, len potom v 40-tke nenariekaj nad stratenou mladostou. vsak aj v minulosti sa zeny vydavali v 16tich a v 40tke uz z nich boli sedive babky znicene zivotom a pracou okolo domacnosti
sandy21: tak to mi je luto, spociatku som aj ja nad tym uvazovala, co budeme tak dlho spolu robit, no postupne sme si nasli spolocne zaujmy, mame stale nabity program, ked nema momentalne pracu, ja skolu, kruzky, chodievame na vylety, s rodinou, na rozne spolocenske hry, kino, zaujima nas oboch zahradkarstvo jednoducho dokazeme ten cas vyuzit naplno, pritom sme spolu takmer kazdy den a skutocne este nebola jedina nudna chvila, kedy by som uvazovala nad niekym inym, spestrenim zivota, novymi vztahmi.
riziko rozpadu vzťahu je v každom veku, po roku aj po dvadsiatich rokoch vzťahu. dôležité je aby ste sa vo vzťahu cítili obaja dobre. keď vám to klape tak si to užívajte. z tvojho prejavu ide pohoda, tak sa máš asi dobre a nikto ta do nicoho nenúti ani neobmedzuje. je fajn ze máš po boku niekoho kto ťa lubi a podporuje.
no panadolka, ja som acylpirín.
máš tu odpovedí habadej, a čo nám z toho vyplýva?
že tento svet je skazený a prispela si k tomu aj ty svojou vekovou hranicou.
14 rokov na važny vzťah a sex??? no fuj!!!
daj si panadol a choď spať, je pol jednej.