Nafuknuté brucho po malom množstve jedla......

RNG

Ja neviem co maju v lekarnach, ale potravinove doplnky hladaj hlavne v obchodoch na doplnky vyzivy.
Lekarne su na lieky hlavne a
doplnky nie su lieky,
aj ked mnohe odstrania rozne zdravotne problemy.

RNG

Ako som tu uz mnohokrat opakoval, kvasenie v zaludku moze nastat len pri nedostatku zaludocnych kyselin. Bez kvasenia nie je naduvanie, nie je pala.
Preto proti naduvaniu, pale a zlemu trveniu musite brat doplnok kyselin, Betain HCl, kysly vytazok z repy.
Zastavi kvasenie=naduvanie, pomoze rozlozit jedlo a tym vytazit potrebne materialy v tele na energiu,denny chod, regeneraciu a obranu.
Aj ine enzymi pomahaju, ale aj na ich ucinnost je potrebny dostatocne kysly zaludok.

puff

ahoj aj ja mam problemy s nafukovanim ja dokonca ani nic nemusim zjest a nafukne ma ako baloon...skusala som na radu svojej obvod.dr.Espumisan no tiez ich nemienim uzivat stale...rano sa zobudim v pohode bez brucha no a o par hodin ani nejem ani nepijem len pochodim a vyzeram ako balon uz ma to drzi viac rokov a doktorka mi na to povie len par krat podrcit nohy k bruchu vzdy rano ...no nic sa nemeni ...hmmm

poliewoocka

Mne vyrazne pomohlo to, ze som pecivo nahradila ovsenymi vlockami, samozrejme, nie vo velkom mnoztve. Jem ich v kombinacii s jogurtom a ovocim a to rano na energiu a podvecer po cviceni na dodatie stratenej energie:)

jajka

ono to asi zavisi aj o toho co zjes. ja som proti chemikaliam. skus obcas cerealie, ovsene vlocky napriklad. jedz tmave pecivo radsej ako biele. a podobne

jajka

o linex tabletkach nic neviem. to mas na predpis? mna ked zacne nafukovat alebo mam ine problemy s travenim, dam si jedno dve acidka denne a do troch dni je po probleme. inak si davam acidko pravidelne kazde dva tri dni, ked si dlhsie nedam tak potom zacnem mat problemy

gigiiiiii

Ahoj! ja už užívam linex tabletky...no keď si ich náhodou po jedle zabudnem dať brucho sa mi opäť nafúkne! Bojím sa, čo budem robiť....nemôžem ich užívať do nekonečna...