Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika NouriFusion..........PROSIM!!!!!!

juvka

opytaj sa na pernamenku.ja som najprv vyskusala a az tak kupila.kup si pernamenku na mesiac vyskusaj a ked ti sadne a bude ok tak si kup.a uz sama uvidis ako ti ona nanasala a budes vediet presne postup.

5689

ak chceš ja ti doporučím moju poradkyňu, u ktorej môžeš kozmetiku výskušať. a nezabudni keď si budeš kozmetiku objednávať cez internet či ju možeš do 30 dní vrátiť ak ti nesadne. a potom len uvidíš že aj keď lacnú možeš hodiť do koša.

romana

juvka ďakujem za radu.
Mám doma katalog a je to presne to isté. Za toner a masku by som dala 1500,- Sk od poradkyne. Takto to mám o dosť lacnejšie. A za vyskúšanie nemusím platiť toľko. Na prvom ošetrení som bola a niečo o štýle permanentiek nič nehovorila. Jednoducho, bud chceš, alebo nie. Je to spôsob pyramídy, jednoducho si takýmto štýlom poradkyne zarábajú, celé sa to nabaľuje...
Chcem sa najprv presvedčiť, či je tá kozmetika naozaj taká účinná. Videla som obrázky po používaní, no nafotiť sa dá kôli biznisu všeličo...

anastzia1

romanka, nech ťa ani nenapadne kupiť kozmetiku cez internet, ked maš kozmeticku poradkyňu, ona ťa nauči ako si správne ošetriť tvár, a nemusíš hneď kúpiť kozmetiku, ja som si predplatila permanetku a bola som 5x na ošetrení a 6 som mala zadarmo, a až potom som si kúpila kozmetiku, a každý mesiac idem na servis a mám ho zadarmo.