Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kozmetika NouriFusion..........PROSIM!!!!!!

denisa

ja pouzivam tu kozmetiku uz viac ako 3roky a som spokojna. na zaciatku som mala detoxikaciu ale keby som to vzdala nikdy by som nemala taku tvar ako teraz.takze odporucam

vierka0

Ja som s touto kozmetikou spokojna, no odporucam najprv si to kupit od dealera a ak budes spokojna aj dalej, tak si to kup cez internet, keď uz vies či ti to sedi alebo nie..juvka dik za dobru stranku www.herbaprodukt.cz, ceny su tam fakt neporovnatelne s dealerom

jaaaa1

1a2a3a:
si myslím,že je každého vec,či tu vypisuje alebo nie,stalo sa to,čo mnohým iným,len som to vydržala trochu dlhšie,ale teba to trápiť nemusí

1a2a3a

jaaaal, ako vidim všade vypisuješ, a čo sa ti vlastne stalo? Ja som klientka a použivám kozmetiku už skoro 2 roky, a výsledok je neuveriteľný... Moja suchá tvár je konečne taká aká má byť, treba to skúsiť, lebo nech je to akakoľvek kozmetika, či je to avon, vichy, ktorú som skúšala a ešte drakšie krémy ako NOURIFUSION som zahodila, nikto mi peniaze nevrátil.

jaaaa1

ďalší distribútor,ktorý si robí reklamu...by som chcela vedieť,či všetci tvoji klienti,ktorých si kedy mala,sú toho istého názora,že ta kozmetika je veľmi dobrá a či im to všetkým pomohlo...ale predpokladám,že to tak určite nie je,aj keď zrejme budeš tvrdiť opak

bublinka113

nouri fusion je velmi dobra kozmetika, ale ani ta nerobi zazraky zo dna na den, ak mas vyrazny problem a zapalene vyrazky, mozno je problem vo vnutri. Ak byvas v bratislave a potrebujes radu tak ma mozes kontaktovat na moj mail Miaaaau11@azet.sk

lulištek

Juvka ale vezmi si nic nemas hned, ja pouzivam vyrobky mesiac a mam obcasne vyrazky ,ale to sa plet cisti,nasla si tam nejaky problem tak ho vytlaci na povrch.a on pocase zmizne.keby ti to robila kozmeticka ona ti vyrazku sice vytlaci ale po case sa ti zase objavi niekde inde. a to je stale dokola.ked budes pouzivat pravidelne kozmetiku nourifusion tak budes mat plet velmi peknu.

romana

jas123
Ja som počítala aj tú vrchnú zrohovatenú časť kože. Pretože epiderma sa skladá s viacerých vrstiev buniek, ktoré sa neustále obnovujú...Ale dobre. V celku máš pravdu.

juvka

uf.konecne sa mi celo pomaly ale isto cisti od tych vyraziek.mne sa len zdalo ze ta detoxikacia trva nejak dlho.romana a uz si zakupila kozmetiku ci este len skusas u poradkyne?