Prosím, potrebujem veľmi rýchlo poradiť, ak má niekto skúsenosti s touto kozmetikou, napíšte. Ďakujem za každý názor.
Kozmetika NouriFusion..........PROSIM!!!!!!
Ja som s touto kozmetikou spokojna, no odporucam najprv si to kupit od dealera a ak budes spokojna aj dalej, tak si to kup cez internet, keď uz vies či ti to sedi alebo nie..juvka dik za dobru stranku www.herbaprodukt.cz, ceny su tam fakt neporovnatelne s dealerom
1a2a3a:
si myslím,že je každého vec,či tu vypisuje alebo nie,stalo sa to,čo mnohým iným,len som to vydržala trochu dlhšie,ale teba to trápiť nemusí
jaaaal, ako vidim všade vypisuješ, a čo sa ti vlastne stalo? Ja som klientka a použivám kozmetiku už skoro 2 roky, a výsledok je neuveriteľný... Moja suchá tvár je konečne taká aká má byť, treba to skúsiť, lebo nech je to akakoľvek kozmetika, či je to avon, vichy, ktorú som skúšala a ešte drakšie krémy ako NOURIFUSION som zahodila, nikto mi peniaze nevrátil.
ďalší distribútor,ktorý si robí reklamu...by som chcela vedieť,či všetci tvoji klienti,ktorých si kedy mala,sú toho istého názora,že ta kozmetika je veľmi dobrá a či im to všetkým pomohlo...ale predpokladám,že to tak určite nie je,aj keď zrejme budeš tvrdiť opak
Juvka ale vezmi si nic nemas hned, ja pouzivam vyrobky mesiac a mam obcasne vyrazky ,ale to sa plet cisti,nasla si tam nejaky problem tak ho vytlaci na povrch.a on pocase zmizne.keby ti to robila kozmeticka ona ti vyrazku sice vytlaci ale po case sa ti zase objavi niekde inde. a to je stale dokola.ked budes pouzivat pravidelne kozmetiku nourifusion tak budes mat plet velmi peknu.
jas123
Ja som počítala aj tú vrchnú zrohovatenú časť kože. Pretože epiderma sa skladá s viacerých vrstiev buniek, ktoré sa neustále obnovujú...Ale dobre. V celku máš pravdu.
uf.konecne sa mi celo pomaly ale isto cisti od tych vyraziek.mne sa len zdalo ze ta detoxikacia trva nejak dlho.romana a uz si zakupila kozmetiku ci este len skusas u poradkyne?
romana:zamša je druhá vrstva kože a tretia vrstva je tukové tkanivo...