Prerusovana suloz, Analny sex, Vyklznutie

Príspevok v téme: Prerusovana suloz, Analny sex, Vyklznutie
steve001

Ahojte. S priatelkou sme troska experimentovali s analnym sexom. Ako je to fayn. Bolo to bez ochrany. Co sa tak nebojim. Neni som dieta a 18 uz bolo :). Ale ide o to ze som sa prvy krat spravil vedla a ona chcela este. Tak som sa umil. Bol som na malej. Sprcha. A znova. ALE podarilo sa par krat vysmyknut a sem tam asi 3 krat som presol vo "vagine" a bola tam ta tekutina co vyteka s penisu. Ako zvlhcovadlo. Ci je neaka pravdepodobnost. Alebo neaka sanca ze by sa spermie dostali az k nej dovnutra. Co som pocul spermie su splasene kone :)....Dakujem za kazdu odpoved.

steve001

Ahoj triška. Ja som nepovedal ze som vnikol do nej. Proste som sa vysmikol a len presol po povrchu. Ako su pysky. Ci ako by som to nazval. Viem ake su potom problemy. atd....Preto som chcel iba jedno alebo druhe. Anal alebo vagina...

triška

Ako sorry....ale je to dosť nezodpovedné!Na to tehotenstvo už myslím,že dostatočne odpovedala Madman,ale ja by som sa chcela vyjadriť k tomu,že....
vieš teda obaja si viete predstaviť aké riziko nákazy hrozý partnerke ak sa ide z análu do vagíny????
Tak to by som nechcela!!!
Také problémy sú není sranda a nemusí to skončiť "veď sa to prelieči"!
Len toľko som chcela.

madman

pozri, potencialne moznost je aj pri kvapockach lasky, uz sa to tu rozoberalo vela krat. je malicka, ale existuje, ale na tabletku po je uz asi neskoro, tak musite len pockat. aj tak tomu nijako nepomozes, ale nabuduce si hlavne davajte pozor, lebo uzivanie escapelle pri kazdom podozreni nie je idealne riesenie.